IK schrijf dit namens mijn man, vanwege afasie, kan hij dit niet zelf. De overhemden zijn prima, zitten goed , zijn zacht en behouden hun kleur.
perfect in all opzichten. goede verpakking, goede retour mogelijkheden en uitleg. en mooie spullen natuurlijk!
De overhemden kochten we normaliter in een winkel in Zoetermeer. Maar wegens de corona-crisis is de winkel dicht. We gunnen dit soort winkels best wel wat, maar nu kan het even niet anders dat we moesten uitwijken naar een andere winkel. Via internet troffen we uw site aan en hebben bij uw site overhemden besteld. Het merk Giordano kenden we al en we zijn daar zéér tevreden over. Het zijn géén goedkope overhemden, maar wel een mooie Kwaliteit! Sommige overhemden voelen aan als katoen-/zijde en sommigen een mooie en zacht katoen. De levering van de overhemden klopte precies en waren ook zeer netjes per stuk verpakt en in een zeer mooie doos afgeleverd. Echt perfect, kwalitatief mooie producten en servicegerichte leverering!!
netjes, product zoals op de foto, zeer snelle aflevering,
Helemaal naar verwachting
Goede kwaliteit en altijd de juiste maat verkrijgbaar!
Snelle levering goede kwaliteit keurig verpakt
Tot zover goed, het is nog afhankelijk van hoe mijn retour word verwerkt
Value for money
Makkelijk bestellen, binnen 3 dagen in België geleverd. Goed verpakt. De bestelde truien kende ik al, dus makkelijk shoppen op deze manier. We kunnen weer even vooruit.
Uitstekende ervaring en snelle levering. Schulte herenmode is een prima adres
Ruime keuze, mooie kwaliteit en snel leverbaar.
Prima service snelle levering in deze tijd nu! Kom zeker nog een keer een bestelling doen!👌👌👌
Was licht verrast dat items niet in voorraad zijn ondanks dat de site dat wel lijkt te suggereren. Dat duurde uiteindeljk maar enkele dagen, dus totaal geen probleem, maar viel mij wel op.
In huidige "coronavirus"omstandigheden dit keurige product zeer snel en naar tevredenheid geleverd.
Prima service en snelle levering.
Mooie t shirts met ronde hals. De stretch katoen zit als gegoten. Heb deze Slater shirts al vaker besteld en ze bevallen zo goed, dat ik geen andere meer wil.
Vlotte levering mooie website keurig verpakt in een doos.
heb in de kleding van mijn man naar de maat en merk gekeken en alles past perfect
Na mijn retour zending zeer snel geld over geboekt. Goede service
Snelle reactie op vragen. Keurige afhandeling. Zeer tevreden met snelle en correcte service.
Alle bestellingen zijn erg goed verlopen. één bestelling die ikzelf verkeerd heb gedaan is in no-time opgelost en voorzien van het juiste commentaar/hulp door Schulte. Kortom zal tot zover de laatste zijn die negatief commentaar zal leveren.
Een zaak om terug te keren !
Prima netjes verpakt. Tevreden.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG