Mooie merken ruime keuze snelle levering en snelle afhandeling na retourneringen
Snelle levering. Nu nog in afwachting van terugbetaling van een artikel wat ik geretourneerd heb, maar dit zal ook wel goed komen.
zeer vlotte afhandeling
goede keus heldere presentatie op website
Overhemden hebben echt een goede kwaliteit en ook heel mooi qua kleur..
zeer mooie website (duidelijke maattabel) en zeer snelle levering. De aangeboden artikelen zijn ook daadwerkelijk in overeenstemming met de omschrijving op de website.
Ik heb een jeans van vanguard gekocht. Van dit type draag ik altijd de maat 34/34. Echter na twee keer wassen had deze broek de breedtemaat van een 38. Helaas wilde schulte geen compensatie bieden. Ook geen gedeeltelijke. Ik weet niet of dit gewoon domme pech is maar ik durf geen aankopen meer te doen bij deze webwinkel. U bent gewaarschuwd. Overigens draag ik al jaren Vanguard en dit heb ik nog nooit meegemaakt
Het gaat hier om een aankopen van April 2019 en wij hebben met meneer hier over contact gehad in oktober 2019 .
Alles wordt netjes aangegeven per mail. Snel geleverd
xx
Het geheel is uitstekend afgehandeld. Ook de terugstorting op mijn bank. Gr. R. de Graaff.
Ik heb een grote maat jullie hebben een mooi assortiment ik bestel normaal mijn kleding in Duitsland bij Hirmer maar ik heb nu jullie ontdekt
Na een mooie trui ontvangen te hebben,bestelde ik van zelfde merk en dezelfde wol ( merano wol ) in de uitverkoop. Ik ontving echter een veel dunnere wol. En etiquette in de trui waren anders. 1 met merano wol en de andere met fine merano. Op zich een heel mooie en draag hem ook. Maar voel mij toch genomen. Blijf wel klant van Schulte. Goede artikelen over Alexander van Schoonhoven van Beurden
Beste meneer, Bedankt voor uw feedback via KiyOh. Er bestaan meerdere vormen van merinowol de ene is een fijnere merinowol dan de andere, maar het blijft merinowol ongeacht of het in de uitverkoop is of niet. En als een artikel na ontvangst niet bevalt mag u het altijd gratis aan ons retourneren. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Fijne website, waarop je alle informatie kunt vinden. Overhemd uitgezocht en gemakkelijk besteld en betaald.
Snelle levering en het juiste artikel.
Nette levering
Snelle en correcte levering.
Zat allemaal keurig verpakt en werd ook vrij snel bezorgd!
Bestellen via de website gaat prima. Zeker als je vooraf de filters laat aansluiten bij jouw voorkeuren. Na bestellen goed over de voortgang van de bestelling op de hoogte gehouden
Duidelijke website, super verpakt zeker als je het kado wil geven en snelle levering echt top
Snel en goed
NB. Broek is geretourneerd, is al over gebeld . Besteld in maat 26, afgeleverd in een andere maat.
Wij hebben al contact gehad met meneer.
Al diverse malen besteld en altijd naar tevredenheid geleverd.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG