Vlotte levering en heel netjes afgeleverd. Keurig verpakt in een mooie doos. Een plezier om het uit te pakken. Mooi product van mooie kwaliteit.
Duidelijke website. Veel keuze. Snelle logistieke afhandeling. Afspraak=Afspraak.
bestellen en de volgende dag in een mooie doos bezorgd,klasse
Prettige webwinkel
Pantalon zit goed. Dus tevreden
heb een goede ervaring met Schulte heren mode
Levering en service is goed. Echter de reclame die ik nu krijg op mijn laptop is op z'n zachtst gezegd hoogstens irritant. Help.!!!!!! Hoe kan ik deze weer zodanig verwijderen dat deze niet meer opkomt. Het vinkje onder aan dit bericht heb ik maar aangekruist anders had ik het niet kunnen versturen en was mijn mening niet doorgekomen. Ik geef geen toestemming voor verder gebruik van mijn mening / score.
Wij hebben meneer de informatie gegeven hoe deze cookies /reclame te verwijderen is. Hieronder ziet u een schermafbeelding met een dergelijke banner van onze webshop: Rechtsboven op deze afbeelding ziet u een klein driekhoekig info-symbool. Als u daarop klikt, dan verschijnt een nieuw scherm in uw beeld, met onder meer deze tekst: Afhankelijk van uw voorkeur kunt u een keuze maken uit het tijdelijk of permanent uitschakelen van de weergegeven banners. Nadat u een keuze hebt gemaakt verschijnt er een nieuw scherm in beeld waarin u naar alle waarschijnlijkheid onderstaande status-tekst zult aantreffen: Indien u besluit bij de privacy-instellingen van uw webbrowser (bijv. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, etc.) uw cookies te verwijderen, besef u dan dat de banners wederom zichtbaar kunnen worden. U zult bovenstaand proces in dat geval moeten herhalen. Als u de cookies echter niet verwijdert, dan blijven de instellingen behouden en zult u niet langer geconfronteerd worden met de banners van onze website. Onze excuses voor het ongemak.
Ik wilde hebben Alan Red Virginia. Deze heeft standaard een ronde hals. Echter ik bestelde Virignia (2 letters omgedraaid!) en deze heeft een V-hals. Als je besteld zie je niet dat deze een V-hals heeft.
Ik bestel regelmatig overhemden voor mijn man, maar deze keer voor mijn zoon, die morgen(26/2) jarig is!! Dus ik hoop dat het past.
Heb het bestelde art. Teruggestuurd.
snelle uitlevering prima informatievestrekking
Gemakkelijk bereikbare en overzichtelijke internet winkel.
Een makkelijk te lezen website die bestellen eenvoudig maakt, wordt gevolgd door een zeer snelle levering met voldoende instructies in een keurig doos. Uitstekend
Zeer goede producten (in mijn geval: heren pyjama's), overzichtelijke website, snelle levering, accurate info over after sales (had ik niet/nooit nodig, maar desalniettemin). Mooie, degelijke, aan de firma gerelateerde verpakking. Stijlvolle firma, ook de winkel waar ik ook wel eens kom (Oegstgeest). Alles in ogenschouw nemend een goede prijs/kwaliteitsverhouding, voor mij een 9! Ik heb bij een dergelijke firma geen enkele zin om uit te zoeken of eenzelfde product ergens anders goedkoper is. Dat zal wellicht zo zijn, maar daar ga ik dus geen energie in steken. Vertrouwd adres!
kwaliteit van goederen en maten altijd goed
Mon expérience pour le moment n'est pas positive nous n'avons toujours pas reçu la commande.Le livreur a indique que l'adresse était incomplète sur son site de suivi de livraison et pour cause vous avez oublié de mettre le nom de famille vous avez mis pour l'adresse Christian uniquement donc sûr qu'avec le prénom seulement il ne peut pas livrer. Nous vous demandons de vous mettre en relation avec le livreur afin de modifier votre erreur notre nom de famille c'est BECQ .Merci de faire le nécessaire afin que nous recevions notre commande dans les plus brefs délais . J'ai mis non dans l'évaluation car pour le moment je ne suis pas en mesure de répondre lorsque j'aurai reçu ma commande je referai une évaluation Salutations Christian BECQ
Wij hebben voor meneer een onderzoek laten op starten bij PostNl. Inmiddels aan meneer door gegeven dat het pakket beschikbaar is op een afhaallocatie in Frankrijk.
Ok
snelle levering na makkelijke bestelling
Ik vind het logisch dat ik betalen moet op het moment dat ik een bestelling doe, maar in geval van retourneren is het relatief lang wachten op terugbetaling.
Beste meneer, Bedankt voor uw feedback via KiyOh. Zodra een retourzending bij ons binnen is verwerken wij de retourzending zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 14 dagen na ontvangst. Zoals vermeld op onze website. Hiervan ontvangt u een bevestiging via het door u opgegeven e-mail adres.
Prompte levering.
het bestelde is exact wat ik besteld heb en voldoet prima.
het is een goede kwaliteit en daar gaat het om
hier kan ik verder niets aan toevoegen
Levering op tijd en duidelijke website
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG