Alles prima

prima winkel

jas besteld , wordt mooi verpakt en goed prijs

• Kwaliteit

Bestelling en levering niet volgens verwachting

Twee hemden besteld via de website die volgens status op voorraad waren. Na bestellen en betalen kreeg ik een mail dat de hemden niet op voorraad waren en bij de leverancier besteld moesten worden. Paar dagen vertraging dus ik wacht wel even. Daarna een mail ontvangen dat de hemden waren verstuurd. Bij ontvangst leken beide hemden volgens bestelling te zijn geleverd maar na controle bleek 1 hemd te zijn geleverd met extra mouwlengte. Dit had ik niet besteld en stond ook zo niet op de bon. Na controle van het artikelnummer stond het ook niet vermeld op de website met extra mouwlengte. Helaas 1 hemd retour moeten sturen.

• Kwaliteit

Eerste aankoop valt goed.

Mooie kwaliteit eerste indruk.

Vlotte levering, goede service

Zie boven

• Kwaliteit

Prima. Geen woord is beter !

Perfecte service. Uitstekend arsenaal van kleding. Uitstekende opvolging, ook bij retourzendingen.

• Kwaliteit

Zoals altijd goede kwaliteit en snel geleverd!

Opnieuw zeer tevreden, ook voor de grote herenmaat bij Schulte slagen wij altijd. Zowel online als in de winkel goede service.

Flawless customer service

I have been a customer of Schulte's for a few years now and I have always been satisfied with the service offered. One thing I would recommend: to start providing all sales terms, invoices & return forms also in English.

Deze is goed

Kwaliteit, en goede service, ga zo door !!!!

Mooie broek snelle service

Was een cadeautje voor mijn vriend. Mooie kleur goede maat en zit lekker zegt hij. Service was super snel na een halve dag in huis en netjes verpakt. Alles bij elkaar zeer tevreden

• Kwaliteit

Vlotte levering, redelijke prijs en gratis bezorging.

Nog geen gebruikservaring.

• Kwaliteit

correcte en snelle afwikkeling van de internet aankoop!

na internet aankoop goede follow-up dmv e-mail berichten, ten aanzien van de verzending. Goede verpakking, gemakkelijk te openen en perfect voor eventueel retourzenden.

• Kwaliteit

bestelling vlot verlopen en perfecte service

prima webwinkel

keurige producten snel geleverd

Bestelling als altijd correct afgewerkt. Goed verpakt en snel geleverd. Mooie polo"s.

Topkleding met topservice

Zondag besteld en dinsdag in huis. Betaling snel afgehandeld, in mooie doos verpakt en nog een degelijk kledinghanger met hoes erbovenop.

Fijne winkel

Mooie kleding snelle verzending

• Kwaliteit

Zoals we het gewoon zijn bij Schulte: alles perfect!

• Kwaliteit

Alleen lof. Goede behandeling, goede verzending, goede pasvorm.

Na een mindere vorige ervaring waarbij ik een slim fit colbert kreeg toegestuurd, terwijl in de aanbieding normal fit was vermeld en daar omheen wat problemen waren, is nu alles prima verlopen. Dank, CJD

Snel en correct

Snelle levering Duidelijke site Prima retour process

Alles naar wens

Afhandeling zoals je ze verwacht. Producten geleverd volgens afspraak, keurig verpakt en geen ingewikkelde procedure als je iets wil retourneren.

Snel en netjes

Bestelling ruim op tijd geleverd, voldoet aan beschrijving. Website is ruim gesorteerd en veel mogelijkheden om te filteren. Maattabellen zijn erg prettig. Toevoeging zou kunnen zijn van Amerikaanse naar EU maten. Kwaliteit producten is goed. Prima webwinkel.

• Kwaliteit

Altijd mooie overhemden tegen nette prijzen

Snel geleverd.

• Kwaliteit

Snel correct en mooi verpakt duidelijk

• Kwaliteit

Perfecte en snelle afhandeling !

Zeer snelle levering van kwalitatief top producten.

Voortreffelijk

Ik ben tevreden zowel over de aanbieding van Schulte als over de snelle verwerking van mijn bestelling en de zending naar het nabijgelegen PostNL afhaalpunt.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG