Alle gekochte broeken zijn prima in orde en snel geleverd.
Prima, niets op aan te merken.
Vandaag besteld , morgen in huis Altijd de mooiste spullen en ook op voorraad
Kleur van de broek week compleet af van de kleur op website. Een dergelijke ervaring eerder gehad. Wel een correcte aflevering. Nu afwachten hoe lang het duurt voor het geldbedrag terug wordt gestort.
De bestelling werd in een zeer goede verpakking geleverd. Wat daar de jas niet aan de verwachting voldeed ( kraag binnenmaas sloot niet hoog en mouwen binnenjas te nauw en alleen draagbaar met overhemd terwijl ik dunne armen heb) het terugsturen eenvoudig maakte.
Levering correct en goed verzorgd
Een snelle levering! Keurig ingepakt en verzonden ! Het artikel is niet afwijkend van de foto op internet ! Voor herhaling vatbaar Hartelijk dank
Nog niets uitgeleverd
Ik heb altijd goede ervaringen met de aankoop van kleding via uw website. Helaas moet ik deze keer 1 overhemd retourneren, omdat dat te klein is, maar vooral te krap zit.
Schulte Herenmode heeft veel keuze en een goede website. De levering is snel en de service geweldig.
Alles ging heel vlot met de bestelling. Maar bij het passen liep het mis. 2 broeken van pierre cardin maat 40/36, voor mijn zoon 1 broek paste perfect, de andere bleek veel te klein. Verkeerde maat in broek? Gelukkig paste mijn man die broek.
Prima service. Snelle levering.
ik zou iedereen aanbevelen eens kijkje nemen op de online site van Schulte met kortingen van topmerken sla je slag
Snelle zorgvuldig verpakte zending. Ook direkt snel gericht kontakt. Dank je wel.
Het bestelproces verliep soepel en vlot. Goede site. Ik behoud het product. Maar een eventuele retour zou in een winkel ook wel prettig zijn.
Helemaal naar wens
Snelle levering, goeie prijs, wat wil je nog meer ;)
Snel gereageerd op mijn bestelling!
ik ben zeer goed geholpen geweest via één mail een uur later had ik al één antwoord waarbij ik kon online kopen van uit Belgie daarvoor hartelijk dank
Fijne Winkel , altijd keurig behandeld.
De website geeft een goed overzicht, van de gewenste producten en de prijs was prima.
Heel snel het bestelde geleverd. Klasse!
Moet het nog afwachten
Na enig overleg met en advies van de beheerder van Schulte Heemsteden de juiste bestelling kunnen plaatsen op de website.
Mijn echtgenoot is heel groot en zwaar. Kan moeilijk mooie kleding vinden. Bij u is er ook keuze genoeg.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG