snel geleverd
Als je vraagt een beoordeling te schrijven voordat je de spullen thuis hebt verwacht je geen hoge score neem ik aan
zoals altijd zeer tevreden
prijs-kwaliteit uitstekend
heb al regelmatig iets besteld ben erg tevreden over de service .
Ik heb hier kleding besteld met een leuke korting en, wat ik erg prettig vind, zonder verzendkosten. Vrijwel alle kleding voldeed aan mijn verwachting, behalve een korte broek die te klein was. Omruilen voor een grotere maat ging volledig probleemloos.
Een mooi polo gekocht voor een mooi prijs en snel geleverd zonder verzendkost, zeer tevreden.
Aanrader, ook voor de man met een maatje meer.
Mooi overhemd en snel geleverd
Jammer dat maten bij bestelling niet overeen lijken te komen met werkelijkheid.
Beste meneer, Bedankt voor uw beoordeling via KiYoh. Mocht u tijdens het bestellen twijfelen over de maten adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice kijken graag met u mee naar de juiste maat. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Snelle levering ,goed verzorgd, en goed telefonische geholpen.
Fijne site om kleding te bestellen en ook ruime keus voor een man die langer dan 2 meter is.
Mooie poloshirts, snelle verzending. Goede webwinkel, helemaal niets mis mee. Zal zeker nog eens bestellen!
Zeer goede hemden, snel geleverd en vriendelijke dames op de mail.
Prima, conform verwachting.
de levering door Schultemode was indrukwekkend. Een evenement om nooit meer te vergeten. De toegankelijke website, het heerlijke betalingsregiem en niet te vergeten de zeer representatieve pakketbezorger: dit alles vraagt om herhaling!
Kleding besteld en na 1 dag ontvangen. Prima verpakt.
Ruime keuze met snelle afhandeling, na bestelling, ook met retourzending en fananciële teruggave.
Vanaf het begin aankoop tot aan de levering, uitstekend. Keurige doos met alle papieren en een retoursticker. Keurig.
Alles naar wens, vaak de juiste maat, snel en betrouwbaar. Echt maatwerk!
bestel groene schoenen maat 45 krijg ik blauwe maat 46 toe gestuurd direct retour
Wij hebben meneer de juiste kleur schoenen alsnog opgestuurd en onze excuses aangeboden. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Super goed bevallen
Ik ken Schulte winkelend middels mijn ipad. De kledingmerken die ik in Leeuwarden niet meer kan krijgen, zijn hier in ruime keus voor handen en vaak middels sale /outlet aantrekkelijk geprijsd. De afwikkeling van bestelde kleding is altijd correct, prachtig verpakt en de verzending is gratis. Omruilen en terugsturen verloopt uiterst soepel. Mijn favoriete merken zijn HILTL, Maerz en John Millar, volop keus.
Goed product en snelle levering
Goeie service ,had een shirt geleverd gekregen waar op het label stond 3xl maar in het het shirt L dus ja dat past niet geen probleem na een telefoontje en goed geholpen aan de telefoon en netjes opgelost kan menig bedrijf nog wat van leren
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG