Pluspunten
Goede prijzen
VerbeterpuntenSlecht is dat er niet de volgende dag binnen Nederland geleverd word als je b.v. voor 17:00 uur besteld. Is niet meer vasn deze tijd, per slot van rekening moet je ook gelijk betalen en niet twee dagen later
Beste heer, Wij streven naar een levertijd van 1 tot drie werkdagen dit staat ook vermeld op onze website. Wij bieden verschillende betaalmethodes aan b.v. *IDeal *Achteraf betaling *Creditcard ect. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Pluspunten
Super tevreden snelle bezorging, zeer tevreden over de bestelling.
VerbeterpuntenGa vooral zo door.
Pluspunten
Snel geleverd en goed verpakt, handige retourservice
VerbeterpuntenOp de website was niet duidelijk dat dit hemd een slim fit model was.
Beste heer/mevrouw, Onder elke foto op onze website staat een omschrijving van het artikel. Hier kunt u ook de pasvorm vinden. Mocht u specifieke vragen hebben die u niet kunt vinden bij de omschrijving adviseren wij u onze klantenservice te bellen. Schulte Herenmode
Pluspunten
Zo snel en efficient-zeer mooi verpakt-echt top!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Ruime keuze Goede prijs kwaliteit Prima verzendservice
Pluspunten
Breed assortiment
VerbeterpuntenWij hebben diverse items gekocht waarvan 1 item niet voorradig was. Men vertelde dat een zgn "deellevering" niet mogelijk is. Daarna liep de communicatie met Schulte erg moeizaam omdat men niet reageerde op onze emails. Omdat wij de bestelling wilden storneren, heeft men toch de producten die op voorraad waren opgestuurd.
Via de e-mail een persoonlijk onderhoud gehad.
Pluspunten
Mooie spullen, netjes verstuurd, goede kwaliteit, netjes verpakt
Pluspunten
Zeer snelle correcte levering
Pluspunten
vriendelijke bediening in de nieuwe winkel in hillegom en via web winkel een snelle levering.perfect!!
VerbeterpuntenErg onduidelijk zijn de maten,veel verschil zit erin per leveranciers/fabrikanten.Voorbeeld maat 43 eterna korte mouw in winkel gekocht,Aanbieding op web genomen en de maten 43 kloppen totaal niet bij levering hier thuis,Veel te klein.
Beste heer heer/mevrouw, Wij adviseren u de maattabel te gebruiken die beschikbaar is bij het artikel. Mocht u nog vragen hebben over een artikel of onze website kunt u het beste onze klantenservice benaderen. Schulte Herenmode
Pluspunten
Aankoop perfect verlopen. Snelle levering. Mooie jas.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Pakket keurig in orde en snelle levering.
Pluspunten
gewoon goed .
Pluspunten
Ruime collectie en prima service. Ook een snelle levering.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle levering van kwalitatief hoogwaardige kleding. Netjes verpakt en verzonden.
Pluspunten
snelle levering en informatie
Verbeterpuntenmaattabel wijkt af met geleverd overhemd
Wij hebben aan u een persoonlijke e-mail verzonden. Schulte Herenmode
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Had zelf bij de aankoop een fout gemaakt maar deze werd direct na telefonisch contact onmiddellijk verholpen.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Levert snel. Artikelen zorgvuldig verpakt. Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe verpakking mag misschien wat minder, teveel karton
Pluspunten
ruime keuze goede merken
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG