(1) REALTIME DE WEBSITE OPSCHONEN en niet klanten met een vaag verhaal over artikelen die via de website meerdere malen kunnen worden verkocht afschepen, dus (2) COMMUNICATIE, en dan oplossen met een kortingsbonnetje van 5 euro, vraag dan aan de klant wat hij/zij een acceptabele oplossing vindt dus (3) OPLOSSING VRAGEN
Pluspunten
Kwaliteit en levering
VerbeterpuntenWebsite werkt traag en slecht.
Beste heer, Wij hebben aan u een persoonlijke e-mail verzonden. Schulte Herenmode
Pluspunten
Mooie kwaliteit producten. Snelle levering. Dik tevreden over aankoop.
Pluspunten
Snelle en correcte levering!!!!
Pluspunten
Heldere website, mooie kleding voor grote herenmaten.
Pluspunten
KEURING NETJES GEREGELD TOP BEDRIJF
Pluspunten
Oke
VerbeterpuntenHet lukte mij niet (zou aan mij gelegen hebben) om bij aanmelding op de site mij in te loggen. Hierdoor heb ik telkens opnieuw mijn persoonlijke gegevens moeten ingeven!
Pluspunten
Snelle levering. De artikelen waren ook keurig verpakt in een stevige doos. Heb eerst nog, voor de bestelling, telefonisch informatie opgevraagd over maten van overhemden en werd keurig te woord gestaan door een medewerkster. Ik kan zeker dit bedrijf aanbevelen.
Pluspunten
Grote en mooie collectie en Snelle en acurate levering
Pluspunten
Snel, fantastisch verpakt, goede retour formule
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Mooi
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over overSchulte Heren mode
Pluspunten
snelle service en bezorging
Pluspunten
Goed verpakt, en op tijd toegezonden
Pluspunten
Niet veel op aan te merken.
VerbeterpuntenIndien er producten niet meer leverbaar zijn, sneller van de website halen.
Beste heer, Bedankt voor uw opmerking. Wij gaan dit intern meenemen als verbeterpunt . Schulte Herenmode
Pluspunten
Afspraak is afspraak! Kwaliteit voorop! Service gericht!
Pluspunten
Pluspunten
Prima webshop en snelle levering
Pluspunten
snelle levering en duidelijke communicatie hierover
Pluspunten
de maten zijn goed achterhaalbaar
Verbeterpunteneigen login naam zou beter zijn, dan weet je ook sneller wat je vorige bestellingen waren !!!
Beste heer, Bedankt voor uw opmerking. Wij nemen dit mee als aandachtspunt voor in de toekomst. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG