Pluspunten
Snelle levering van een goed product dat ook nog in de aanbieding was. Top!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Contact gehad met medewerkers (o.a. Diana van klantenservice) i.v.m. ruilen van jeans. Prima service!
Pluspunten
Snelle levering. Zeer goed en keurig verpakt.
Nadeel vond ik dat na de aankoop enkele dagen pop-ups van uw bedrijf op mijn pc kwamen. En niet een enkele advertentie, maar een hele serie. Erg irritant
Pluspunten
Perfecte levering
Pluspunten
Hele snelle levering. Broek uitstekend, goede pasvorm.
Pluspunten
goed assortiment en prima service
Pluspunten
Snelle levering en keurig verpakt.
Pluspunten
Goeie snelle nette levering.
Pluspunten
In een degelijke verpakking en snel geleverd. Kortom zeer tevreden!
Pluspunten
Mooie producten, duidelijke site, snelle levering en goede communicatie
Verbeterpunten?
Pluspunten
Goede website,snelle levering en prima retourregeling met snelle retourbetaling!
VerbeterpuntenOp de website staan soms aanbiedingen met heel beperkte maten, meestal te groot. Bij een trui slechts XXL beschikbaar
Pluspunten
Snel en goed geleverd. Prijs OK
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering en prima beschikbaarheid van specifieke producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle service, grote maten voorradig, goede kwaliteit en betaling op rekening mogelijk.
VerbeterpuntenIk vind Schulte Herenmode perfect.
Artikelen zijn wel beschikbaar op website. Na bestelling/betaling zijn ze echter niet op voorraad.
Beste heer, De bestellingen op onze website kruisen elkaar weleens gezien wij vanuit meerdere locaties onze website bestellingen verwerken. Mocht het artikel niet meer te bestellen zijn bij de leverancier moeten wij tot onze spijt een uitverkocht melding geven. Schulte Herenmode
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snelle bezorging
Pluspunten
prima site
Pluspunten
Spullen worden met aandacht uitgeleverd
VerbeterpuntenHet plaatsen van maat tabellen zeker nu een xl vervangen is door bijv 6 xl
Pluspunten
keurig nette afhandeling. mooie afleverdozen. goede kwaliteit van producten.
Verbeterpuntende aangeboden prijs klopt niet altijd met de factuurprijs. b.v. een broek wordt voor 49,00 euro aangeboden, maar je moet 54,00 euro betalen. Klopt niet. Wees daar bewust in.
Beste heer, Wij gaan hier scherper opletten zodat dit in de toekomst niet meer mag gebeuren. Schulte Herenmode
Pluspunten
correcte levering.Sjieke uitstraling
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG