Mijn bestelling bij Schulte kwam zeer snel en mooi verpakt aan. Het klopt weer helemaal zoals gebruikelijk bij Schulte. En je kan kiezen uit een groot assortiment kwaliteitsproducten. Vandaar mijn vijf sterren
Top hemden, warm aanbevolen.
Altijd is alles keurig verzorgd bij Schulte van de bestelling tot levering en de artikelen op zich. Prima zaak waar ik altijd met veel plezier en vertrouwen koop!
Bestellingen kwaliteit betalingen eventueel terug betaling alles klopt. Uitstekende service betrouwbare web winkel
Via website ruime keuze in herenkleding van goede kwaliteit. Regelmatig aanbiedingen met korting. Snelle levering in nette en stevige verpakking. Ook grote maten in assortiment, bij aanbiedingen beperkte keuze in maten.
De leveringen gaan oha goed en vrij snel. Heb echter 1 x het bestelde teruggestuurd, maar het geld tot op heden niet ontvangen. Bestelde door Schulte op 3 oktober ontvangen volgens Post.nl
Bedankt voor uw review. Zoals op onze website vermeld staat, verwerken wij retourzendingen binnen twee weken na ontvangst, op volgorde van binnenkomst. Na controle zien wij dat uw retourzending op 3 oktober is ontvangen en op 10 oktober is verwerkt. Dat is binnen de afgesproken termijn van twee weken. De terugbetaling is inmiddels afgerond en het bedrag is op uw rekening teruggestort.
eenvoudig te bestellen goede service
Ik ben tevreden over zowel de webshop als de winkel. Korrekte en vlotte levering .
Uitstekend geholpen met de keuze van de schoenen!
Uitermate klantvriendelijke service!
Online besteld alles ging makkelijk en snel. En verpakking echt top!
Op basis van gedetailleerde informatie op website enkele pantalons besteld. Pasten goed en voldeden totaal aan verwachting. Geen 5/5 omdat er wat "kreukels" .c.q. valse vouwen in zaten door wijze van opslag en verpakking. In tien minuten opgelost met strijkijzer.
Snel en met zorg ingepakt
Mooie kleding, goede service. Fijn bedrijf om te bestellen.
Fijne webshop, snelle levering en betrouwbaar.
Vreemd genoeg te groot, is inmiddels teruggestuurd
Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat het ontvangen artikel te groot was. Inmiddels is uw retourzending verwerkt en is het aankoopbedrag terugbetaald. U heeft hiervan per e-mail een bevestiging ontvangen.
Je hebt grote keuze bij de broeken op hun website.
vr de eerste x gekocht maar goede kwaliteit prachtige trui gekocht en staat hem ook nog geweldig
N.V.T.
komen afspraken na
Vlotte levering. Goede kwaliteit.
Mooie producten, goede verzending en duidelijke communicatie. Spullen in mooie verpakking bezorgd. Fijne website. Betrouwbare winkel!
Goede kwaliteit en snelle levering
Ook voor de grotere maten, lange mannen, dikke mannen en zelfs lange dikke mannen is er ruim keus in mooie merken, zoals Gant en Boss.
Prima betaalbare kleding
106-110 Hoofdstraat