goede kwaliteit, fijne telefonisch gesprek
Beste, ik heb de broek van Gardeur moeten retourneren. Het is niet de eerste keer bij dit merk dat ik moet vaststellen dat de maat in de breedte niet overeenkomt met het etiket. Ik heb een broek van Gardeur met maat 34/32 die iets te smal is (net goed eigenlijk) (maat 34) en iets te lang (maat 32). Ik heb daarom een broek gekocht van Gardeur met maat 35/30, maar deze is veel te smal; lengte was wel prima. De breedte 35 klopt hier niet en dus niet de eerste keer dat ik dit voor heb met Gardeur (hoewel het heel mooie broeken zijn). Vriendelijke groeten, Rik
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de maatvoering niet aan uw verwachtingen voldoet. Kleine verschillen in de confectie kunnen ervoor zorgen dat een jeansmaat 35/30 van de ene levering nét wat smaller uitvalt dan een 34/30 van een andere. Dit is helaas niet helemaal te voorkomen en heeft te maken met het productieproces. Wilt u de exacte maatvoering van een artikel weten voordat u bestelt? Dan meten wij dit graag voor u op. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar [email protected]. Vermeld daarbij het artikelnummer en de gewenste maat, dan geven wij u de afmetingen in centimeters door.
Prima en snel gereageerd, mail ontvangen om het pakket te volgen en ze doen wat ze zeggen! Dat zouden meer bedrijven moeten doen, zij zijn een voorbeeld hierin!
Bestel hier altijd mijn Alan Red t-shirts. Mooie korting per 2 verpakkingen.
Alles is verlopen zoals verwacht. Dus zeer positieve ervaring en goede kwaliteit van kleding.
Deze winterpiyama kan ik iedereen aanraden bon soir is een van de beste merken.
Precies wat ik van een online bestelling verwacht.
Zeel goede kwaliteit!
Nette en vlotte afhandeling en jammer dat een broek te klein was en terug gestuurd is
@
Ik heb mijn jas bij schulte kleding voor de helft van de prijs. Mooier dan ik gedacht had. Heel mooi verpakt met overhoes om hem goed weg hangen. Toppy en nog snel in huis ook.
Bestelling en levering was helemaal OK.
Goede service tot nu toe .:
Fijne zaak, mooi vest en keurig verzonden.
Op zoek naar een lange wollen winterjas jas (waar vind je die nog...) kwam ik door te zoeken bij Schulte. Daar zag ik een aantal aparte jassen, één daarvan heb ik besteld en die kwam heel vlot in een zeer degelijke verpakking. De eerste was een maat te groot. Ruilen is geen probleem: in dezelfde doos terug, een retourlabel was al bijgevoegd. De kleinere maat staat me goed. Al met al een uitstekende ervaring.
Goed assortiment voor een schappelijke prijs
Via de webshop een paar overhemden gekocht. De keuze is groter dan wanneer je naar een fysieke winkel gaat en bij levering vallen de hemden niet tegen!
na
Ik heb al jaren een blauwe boss jas die ik nog steeds met plezier draag vanwege de afwerking en kwaliteit. Op internet kwam ik nagenoeg dezelfde jas tegen in een iets andere uitvoering. De knopen in mijn blauwe jas zijn verborgen achter de stof. In de grijze jas raxton is dit niet meer maar de kraag en afwerking zijn weer gelijk. Heel fijn om weer een boss jas te hebben die kwalitatief goed is en waar ik ook weer vele jaren plezier aan zal hebben. De jas is keurig afgeleverd op mijn adres in Frankrijk waarvoor dank. En ik draag hem met plezier.
Goed op tijd
Snelle levering, goede kwaliteit.
Mooie overhemden , snelle levering!
Makkelijk te bestellen en vlotte levering in degelijke verpakking.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG