Nog nooit problemen gehad bij Schulte ,pakje op tijd en retouren geen probleem
Service
De bestelde kleding voldeed precies aan het geen dat zichtbaar was op de site. Na het bestellen werd de kleding vlot bezorgd met een duidelijke track & trace. Kortom: een tevreden klant!
Bij Schulte krijg je wat je verwacht.
Erg blij met Schulte herenmode er zijn niet zoveel mogelijkheden voor mensen een maatje meer. Zeker niet in de betere merken.
Behulpzaam bij vragen, snelle levering en niet geheel onbelangrijk ze hebben grote maten.
Altijd alles netjes verzorgd en als iets retour gaat is het ook nooit een probleem.
Twee dagen na mijn bestelling van een colbert bleek er een lentedeal actie te zijn waarbij ik een korting op mijn bestelling misliep. Na contact met de klantenservice is het kortingsbedrag alsnog teruggestort. Topservice!
Tevreden over eerste aankoop
het was allemaal in orde goede kwaliteit
Prima !
Altijd correcte levering
Alles perfect, behalve dan dat het niet in de pakketten automaat van PostNL werd geleverd zoals afgesproken, waardoor ik toch weer naar een winkel moest om het af te halen. Weet niet of dit de schuld van Schulte is of van PostNL.
Positief is de snelle verwerking van de order en de vlotte verzending. De afdeling klantenservice hielp mee aan een soepele afwerking van de betaling.
Het bestellen en afleveren gaat vlot. De maat is soms moeilijk omdat per artikel de maten verschillend vallen. Zo heb ik maat 50 maar de overjas maat 50 viel gewoon te klein, das jammer want dan moet ik hem weer terugsturen en opnieuw bestellen. Ik weet niet goed hoe je dat moet oplossen. de kwaliteit van de gekochte artikelen is top!
Ik heb de jeans teruggestuurd omdat het model volgens mij niet de broek betrof die ik via de web-site had besteld (zie mijn aantekening op de retourbon) En de door u geleverde broek was volges mij ook nog een tientje goedkoper en in ieder geval klopte de kleur niet met de info van de site. En tot nu toe (4/4) heb ik mijn geld ook nog niet terug ontvangen, al met al niet zo'n erg goede beurt van Schulte ! vr gr PeterEenshuistra
snel, goed verpakt en betrouwbaar!
Zie boven
uitgebreide collectie, voor ieder wat wils en een goede afleverservice
Xxxxxxx
Uitstekend service. Netjes verpakt en snel verzonden.
Fijne zaak , met voldoende verschillende merken en mooie kleding op voorraad
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG