De shirts zijn nog niet geleverd, dus tot op heden kan ik geen oordeel geven. Dus wanneer gaan jullie aan huis leveren???
Het pakket lag op 1 februari klaar bij een PostNL locatie omdat er niemand thuis was. Wij attenderen klanten erop dat PostNL sinds vorig jaar juli geen briefjes meer in de brievenbus doet om te melden dat het pakket op een PostNL locatie is afgeleverd. U dient als klant daarom zelf de Track & Trace code in de gaten te houden voor de laatste informatie. Het pakket is uiteindelijk retour gekomen naar ons omdat het niet was opgehaald. Wij hebben het nogmaals opgestuurd naar de klant.
Ik heb een herenkostuum gekocht via de webshop. Normaliter zou ik dat niet snel doen. Omdat ik eerder pakken heb gehad van Dressler ging het in 1 keer goed.
Altijd uitstekende producten en in combinatie met de verleende service zeker aan te bevelen!
jack was prachtig verpakt in een mooie Schulte kledingzak, top
Ik ben super content en blij dit adres te hebben gevonden. Online bestellingen worden snel en goed verzonden in een degelijke en fraaie verpakking. Ik kan dit adres aan een ieder aanbevelen!
Goede snelle service
Mooie artikelen, betrouwbare en snelle service!
pantalon besteld. Veel sneller dan verwacht en keurig verpakt geleverd. Maat, kleur en kwaliteit zoals gehoopt en verwacht. Daarna direct nog een tweede exemplaar besteld en opnieuw helemaal OK.
Assortiment, kwaliteit, snelheid prima!
Altijd goed en ook als je een artikel terugstuurt. Minstens zo belangrijk.
Levering is prima in orde met een prima retour systeem
Mooie merken Snel in huis Goed verpakt
Men heeft een mooie uitgebreide collectie en bestellingen worden snel geleverd en erg netjes verpakt
Goede aanbieding en snelle levering!
Ik heb al meerdere bestelling online en in de winkels bij Schulte gedaan. En altijd met prettige service, vriendelijke mensen met kennis van zaken.
Betrouwbaar, snelle levering, goede kwaliteit
Zie hierboven
Vlotte levering en afhandeling. Producten zoals beschreven.
Het aanbod van jullie is fenomenaal. Staat in mijn favorieten, kan geen winkel aan tippen.
Schulte levert al jaren voor een goed prijs perfecte kleding aan mij. Snelle levering en volop keuze maken het eenvoudig om klant te blijven.
Super mooi en snelle levering.
Goede levering en afhandeling retouren
Gewoon correct: prima product, vlotte verzending.
Gisteren wilde ik een overhemd kopen, maar het aanbod bij Schulte was minimaal. Alleen maar uitverkoop artikelen. Toen ben ik naar een ander gegaan.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG