De bodywarmer van Hugo Boss is mooi van kleur, prettig van stof en de pasvorm is prima. De bodywarmer is iets dunner dan ik verwachtte, maar eigenlijk daarom wel net zo comfortabel, omdat je er dan gemakkelijk in kan bewegen en toch goed warm is. De kleur neigt naar legergroen/bruin en is prachtig. De prijs van het product is aan de forse kant, maar dankzij de korting toch te overzien. De verzending verliep snel en de verzorging van het pakket was klasse: zelfs met een kleding-beschermingshoes en stevige hanger. Hulde!
Dit is voor mij DE ZAAK. Geweldige keuze, normale prijzen, prima verpakt en vlugge levering. Hier ga ik niet de deur voor uit!!
tot in de puntjes verzorgd
Zeer gemakkelijk een keuze maken.
***
Een aantal bestellingen gedaan in de weken 51 t/m 01, alles was netjes op tijd geleverd.
Toppie!
Ben zeer tevreden over mijn laatste aankoop een goede aanbieding ven een barbour overhemd
Mooie nieuwe jas besteld voor een goede prijs. Makkelijk bestelproces, snelle levering en perfect verpakt.
Goede service en jassen snel geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding!
Kwaliteit van de kleding uitstekend en heel goed verpakt en snel geleverd.
Eerder begon de service door Gerard die mijn telefonisch geholpen met het vinden van de juiste maat voor een Blazer (inmiddels ontvangen). Daarna meerdere bestellingen gedaan die naar mijn tevredenheid zijn verzorgd. Het reizen is voor mij wat moeilijker. Een bezoek aan de winkel zal ik doen als mijn dochter daar gelegenheid voor heeft.
Echt volgende keer weer daar. Ook omdat ze merk casa moda hebben
De kleren zijn erg mooi van kwaliteit en de pasvorm is ook prima
Snelle levering en kleding prachtig en met zorg verpakt!
Snelle levering, uitermate zorgvuldig verpakt en verzonden. Makkelijke te bestellen. Artikel overeenkomstig de foto.
Uitstekend assortiment. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering en artikelen zijn uitstekend verpakt.
besteld, bevestiging gekregen, bericht gekregen over de status van de bestelling, en bericht gekregen dat het bij t afhaalpunt beland was. Overhemden waren in een mooie doos verpakt. Ben zeer tevreden
Als hierboven beschreven
al had mijn opmerking betrekking op een aankoop van een aantal maanden terug toch is tot een acceptabele oplossing gekomen.
Snelle correcte levering
keurige verzending geen probleem met evt. retour
Alles perfect, zowel aflevering en de verpakking, en evt retour , maar dat was niet nodig. Een zeer tevreden klant, Bedankt en succes.
Geen enkel probleem bij bestelling, afhandeling en levering.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG