Schulte heeft een grote sortering van herenkleding van kwalitatief goede merken. De. site is overzichtelijk waardoor het plezierig is om een keuze te maken uit het uitgebreide assortiment.
Colbert is keurig in een doos verzonden, snel geleverd
Wij kopen vaker in de fysieke winkel die wij sowieso erg goed vinden. Goede kwaliteit spullen en brede keuze voor grote maten met name lange mensen.Nu door gebrek aan tijd online gekocht. Snel geleverd, Betrouwbaar.
Keurig verpakkingsmateriaal en snelle terugbetaling bij terugzendingen.
Snel verzonden, mooie degelijke kleding, ben er heel blij mee
ruim assortiment met goede merken. Goede en snelle levering
Snel geleverd, goede kwaliteit
Eterna-herenhemden zijn leuk om dragen en gemakkelijk te strijken.
Eenvoudig bestelproces en snelle levering!
Goede kwaliteit en prima verpakt
snelle en nette levering. maat is prima
Nvt
Snel geleverd & keurig verpakt!
De snelheid met de levering en de keuze een tien
Zowel fysiek in de mooie winkels als online via de webshop
Goed assortiment en een efficient bedrijf !
Eerste bestelling ging fout ivm verkeerde maatvoering William Lockie Direct adequaat opgelost
Perfecte levering en precies wat ik verwacht had. Ook bij retourzending geen enkel probleem en alles binnen drie dagen geregeld zelfs de terugstorting.
Het bestelde artikel werd snel en keurig ingepakt geleverd!
Drie wollen truien besteld en keurig netjes binnen enkele dagen in een nette verpakking ontvangen. Ik kan deze leverancier zeker aanbevelen.
als je online besteld ga je er van uit dat je bestelling zoals beloofd snel gebeurd, helaas anderhalve week wachten, dus bestelde kleding komt te laat aan. dus was niet op tijd voor het feest waarvoor besteld, dat is balen..
Dank u voor uw review. Wanneer een artikel niet meer bij ons op voorraad is, wordt de bestelling automatisch doorgezet naar de leverancier. U ontvangt hierover altijd direct een bericht per mail. Wij begrijpen dat het erg vervelend is dat uw bestelling te laat is geleverd en daardoor niet op tijd was voor het feest. Dat vinden wij jammer om te horen. Onze excuses voor het ongemak.
Snelle correcte levering
Netjes verpakt en handig voorzien van voorgedrukt retourlabel
Goed product en alles vlot geregeld!
Snelle levering in mooie doos Scheelt een behoorlijk stuk rijden
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG