goede overzichtelijk site en prima bezorging op afhaallocatie ga vooral zo door ik vind persoonlijk afterpay erg gemakkeljk werken jammer dat dit kan
Prima, naar verwachting
Duidelijke site en voldoende keuze.
Als er iets niet voor handen is, laten ze dat weten via de mail. En sturen daarna het complete pakket op. Dat is overzichtelijk en ook snel.
Producten zijn snel verzonden en in goede kwaliteit geleverd. Ook de retourzending ging vlot, evenals de afterpay optie. Zou wel graag mijn producten zien onder mijn bestellingen, maar ach daar valt wel mee te leven.
We hebben de tshirt terug gestuurd 2 dagen later al mail en het geld terug op dw rekening. Contact gehad voor de andere verzending deze hebben ze ook netjes Verzonden en ze zouden de andere polo na sturen. Ik heb daarvoor gebeld dat ze deze niet meer naar mij moesten verzenden ivm de maat. Ook direct geregeld met de telefoniste super service. Mvg MDeeben
Snelle levering Goede afhandeling
Alles is altijd netjes verpakt, netjes afgehandeld en de kwaliteit is heel goed
Goede ervaring
Hoewel ik alles retour heb gestuurd(pasvorm niet voor mij geschikt) is de service van Schulte echt super! Altijd weer fijn om hier iets te bestellen en snel geleverd.
Er wordt snel geleverd, producten zijn netjes ingepakt en goede producten
Alle bestellingen tijdig en netjes afgeleverd. Retouren snel verwerkt.
Super organisatie, snelle levering. Retourneren perfect geregeld
Bij Schulte heb ik een colbert gekocht maar geretourneerd. Dit is echter nooit bij Schulte aangekomen en is bij hun in behandeling. Ik ben zeer netjes te woord gestaan door de klantenservice en hoop dat dit wordt voor mij opgelost
Als ik iets bestel binnen 3 dagen in huis. de maat is altijd goed heb nog nooit iets terug gestuurd.
Snelle levering van het bestelde. Uitstekende retourregeling. Kwaliteit zoals kleding behoort te zijn.
Altijd een plezier om een bestelling te plaatsen.
Alles uitstekend verzorgd en geleverd zoals afgesproken
wederom uitstekende service
Prima service, snelle levering.
Prima geregeld!!!
Zeer snelle en juiste service , mooie Eden Velly hemd
Geen ervaring met de winkel zelf maar wat betreft het internet-shoppen is dit prima verzorgd. Ook bij retourzending geen probleem ervaren.
De bestelling werd snel uitgevoerd. Zo ook de retourzending inclusief de terugbetaling. Compliment voor Schulte.
Buiten het feit dat de bestelde spullen vrij snel in huis zijn, wordt het ook snel en vakkundig afgehandeld als er onverhoopt toch iets fout gaat. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG