Snelle levering in mooie doos Scheelt een behoorlijk stuk rijden
Ontzettend veel in lengtemaat. Jarenlang was het winkel in winkel uit voor de juiste pantalonlengte. Nu gewoon vanuit de luie stoel bestellen. Vlot bestellen en vlot leveren.
Mijn aankoop viel weliswaar wat tegen maar dat lag aan mijn verkeerde keuze. De retour afhandeling was vervolgens perfect.
Ruim asortiment, afhandeling en contact zoals het hoort. Topbedrijf.
Alles perfect!
Snelle bezorging, kwalitatieve verpakking, Ook: zeer snelle terugbetaling van retour gezonden pak. Over kwaliteit nog geen oordeel, maar kan mij niet voorstellen dat die niet goed is.
Goed assortiment. Zowel verzendingen als retour en worden vlot verwerkt.
Snelle levering. Retour snel afgehandeld en terug gestort.
Aantal speltjes waren verroest .wij konden het roest van de stof verwijderen
Prima kwaliteit Snelle levering.
Snelle levering en product van prima kwaliteit, zoals altijd. Fijn ook te weten dat retouren zeer snel worden afgehandeld, zeker een plus……
Snelle levering en netjes verpakt.
Zie boven, tevens kwaliteit
Goede omschrijving in de advertentie. Snelle vering.
On Time, in full, conform afspraak en perfect verpakt.
Mooie artikelen te bestellen vanuit een duidelijke website. Snelle levering die goed te volgen is.
Ben altijd tevreden over jullie
mijn ervaring met Schulte is goed, de artikelen die ik besteld heeft zijn meestal goed. het gebuurt wel eens dat de maat niet goed past maar dan gaat het terug zonder problemen. Maar komt niet vaak voor. Ik ben zeer tevreden met Schulte Herenmode.
Mooi verpakt en op tijd geleverd
goede prijs kwaliteitsverhouding.
Mooie collectie en snel geleverd.
Goede merken, schappelijke prijzen, prima geregelde retourzending, makkelijke betalingsmogelijkheden. Top !!!.
Prima t shirts, blijven na de was prima in model, heel tevreden
Besteld ,betaald en factuur ontvangen verder geen response wanneer het geleverd wordt .
Bedankt voor uw review. We hebben de Track & Trace-code voor u nagekeken en zien dat de bestelling op 17 november is bezorgd en dat er ook voor ontvangst is getekend. We gaan er daarom vanuit dat het pakket in goede orde bij u is aangekomen. Mocht u toch iets missen of andere vragen hebben, laat het ons gerust weten. U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur via 0252-700276 of [email protected].
In eerste instantie begreep ik niet goed genoeg hoe de gang van zaken was geregeld, maar het is goed gekomen.
Bedankt voor uw review. We hebben u op 14 november de Track & Trace-code gemaild. Uit de gegevens van PostNL blijkt dat uw pakket op 15 november is bezorgd bij PostNL-punt Spar. Omdat het pakket niet is opgehaald, wordt het naar ons teruggestuurd. We hebben u hierover een e-mail gestuurd met verdere informatie. Mocht u nog vragen hebben, dan horen we het graag.
Original recension
Heb helaas nog niks ontvangen ook niets van een track en tracé gezien, dus……
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG