perfekt
Snelle levering, super verpakt.
De kleding werd op juiste moment gebracht en netjes in een stevige doos
Mijn ervaring met Schulte Herenmode is top! Een zéér betrouwbaar bedrijf, waar de klant hoog in het vaandel staat!
Bedankt voor de 2 bestellingen.
alles zoals verwacht.
Jammer dat het artikel teruggestuurd moest worden. Katoenen jack was toch dikker dan ik verwacht had en dus niet voor gebruik in de zomer. Prima retour afhandeling.
Snelle levering, ook in de winkel dit weekend, heel fijn geholpen door deskundige en lieve mensen. Dit was in Noordwijk. Hele fijne winkel.
Zeer ruime keus, makkelijk te vinden, heel mooie producten. Snelle levering en keurig verpakt
Levering was snel, perfect verzorgd, prima service, nog nooit ergens anders zo meegemaakt
Keurig afgeleverde herenjas‼️
Shirt besteld 4xl en kreeg een 3xl kwam er pas achter op mijn vakantieadres. Was wel een domper. Niet terug kunnen sturen, niet dragen maar wel betaald.
Bij mij in de buurt zijn bijna geen winkels waar ze goede herenkleding verkopen. Bij Schulte vind ik altijd wat ik hebben wil. Bovendien zijn er regelmatig kortingsacties waardoor de koop soms nog voordeliger wordt. De kleding wordt netjes thuis bezorgd door postnl. Ik heb slechts een keer kleding terug moeten sturen omdat deze niet paste. Dit ging makkelijk en werd keurig afgehandeld
Tijdige levering; produkt goed verpakt.
Broek besteld moest even wachten was niet meer op voorraad was toch nog gauw verstuurd ,klasse !!
Als nu gaat om bestellen of retourneren alles wordt vlot afgehandeld ik beveel deze webshop aan
Snelle en correcte levering van precies wat ik wilde hebben.
Klantenservice behulpzaam en werken oplossingsgericht, topper!
Mijn 1ste bestelling bij Schulte is zeer goed verlopen. Duidelijke website, snelle levering en ook in geval van retournering verloopt de afhandeling snel. De tweede bestelling is onderweg. 5 sterren.
Helaas heb ik de doos teruggestuurd.De broeken waren te krap en de pijpen te smal. In de omschrijving stond loose fit,maar dat was dus niet loos genoeg
Aanbeveling veel beter als zalando
Prima service maar veel te veel reclame E-mails.
Twee overhemden en een colbert besteld. De bestelling is keurig netjes verpakt en snel geleverd. Kwaliteit producten tegen betaalbare prijzen met een prima service. Voor herhaling vatbaar!
Prima geregeld alles naar wens
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG