Mooie broek ontvangen met perfecte pasvorm. Beschrijving van maat en pasvorm op de website was erg behulpzaam. Levertijd wel iets langer dan verwacht.
Correctie afhandeling en kleding in doos mooi verzorgd,prima uitstraling. Mijn complimenten
Snelle levering, en prachtige kleding . Ga hier zeker nog vaker bestellen.
Zeer mooie hemden.
Keurige afwikkeling van de bestelling en her wordt keurig verpakt geleverd. Een cadeautje om uit te pakken.
Snel, volledig en compleet.
Polo shirt geleverd volgens afspraak. Netjes verpakt in doos. Maat was perfect.
Ik kan geen klachten bedenken. Wat misschien een reëel optie zou mogen zijn. Dat bij een aanzienlijk bedrag een kortingscoupon hoort. Bijvoorbeeld bij besteding € 1 000,-- een bedrag van € 100,-- voordeel.
Gemakkelijk online te bestellen. Snelle en correcte levering in een iets te ruime verpakking voor het door mij gekochte. Dus ook wel op de kleintjes letten, maar Schulte heeft dat toch wel gedaan door gratis te leveren.
Heb nu 2 bestellingen gehad en ziet er keurig verzorgd uit! Kadoverpakking erom heen en klaar voor vaderdag!
Wij hebben goeie ervaring met jullie
Een snelle levering en de kwaliteit is zeer goed.
Zeer mooie kwaliteits kleding. Zeer zeker aan te raden.
Mooi product!
Zoals aangegeven een verjaardagscadeau geshopt. En op tijd ontvangen. Heel fijn!
Het bestelde wordt netjes en keurig verpakt aangeleverd. Goede merkkleding! Het is iets duurder maar het is te zien aan de afwerkingen. De outlet is zeker interessant om even “ in te gaan”. Ook de verzending gaat snel en goed!
snelle goede levering
Vertrouwd
Deze winkel/site heeft een ruim aanbod in herenmode waardoor je ook iets te kiezen hebt, zelfs in lengtematen. Diversiteit in merken is ook een pluspunt.
Ik kreeg overhemden voor onder een trouwpak toegestuurd. Er zat zelf ook nog een vlek op. Ik loop mijn hele leven al in Ledub hemden met dubbele manchetten, maar deze hemden had ik nog niet gezien.
Het spijt ons dat er een artikel met een vlek is opgestuurd. Wij hebben inmiddels contact opgenomen met de klant.
Info website: linnen/katoen. Jasje 100% Polyester! Geen excuus bij retourneren in de winkel Heemstede.
Wij hebben het nagekeken en er staat inderdaad verkeerde informatie op onze website. Onze excuses hiervoor. Dit zal worden aangepast. Het spijt ons dat u geen fijne ervaring heeft met onze winkel in Heemstede. Wij zullen dit intern bespreken.
na 4 keer schrijven, nog steeds geen antwoord, alleen maar verwijzing dat de mail naar een ander adres gestuurd moet worden
Het emailadres van onze klantenservice is niet hetzelfde als het emailadres van waaruit de reclame gestuurd wordt. Als daarop gereageerd wordt ontvangt de klant een reactie met het verzoek de email naar [email protected] te sturen. Tevens zijn wij van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 09:00-17:00 uur op telefoonnummer 0252-700276.
“Toevallig” was er nèt een andere klant die hetzelfde had gekozen en daarom was het niet op voorraad schreven ze. Jammer dat dit niet waar was want ik kon hetzelfde item nog steeds online bestellen zonder enige waarschuwing terwijl het dus niet meer op voorraad was op dat moment. Jammer dat je dan niet het echte verhaal krijgt zeker als je het als speerpunt benoemd.
Wij vinden het erg spijtig dat het door u gewenste artikel niet meer leverbaar was. Het klopt inderdaad dat tijdens het bestellen dit artikel nog op voorraad was, maar soms gebeurd het dat mensen tegelijkertijd een bestelling plaatsen. Het echte verhaal is dat het artikel dan naar degene gaat die net iets eerder was. Helaas duurt het even voordat het op onze website zichtbaar is dat een artikel niet meer voorradig is. Wij krijgen dagelijks ook artikelen retour en het kan zijn dat het door u bestelde artikel weer retour is gekomen en daarom weer te bestellen was of dat een bestelling van hetzelfde artikel geannuleerd was door een klant waardoor het weer beschikbaar was.
Kan niet meer punten geven omdat mijn bestelling nog maar gedeeltelijk geleverd is. De mensen van Post.nl hebben mijn pakje afgegeven in een postpunt. Ik heb daar geen bericht van gekregen. Ik weet nog steeds niet waar dat postpunt is. Maar bij navraag is mij gemeld dat mijn pak teruggezonden is naar Schulte. Die gaan dat nu opnieuw versturen als ze het ontvangen.
bestelling netjes op tijd ontvangen, enigste minpuntje was dat er in de rechterbroekzak en pakje aangebroken zakdoekjes zat, en in de linker een gebruikte, een niet goed nagekeken retour product. Voor de rest alles keurig.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG