Kwaliteitskleding, snelle en goede web-service!
Snelle levering van een prachtig overhemd. Ik ben heel tevreden!
Maakt de toezegging waar. Kwaliteit van de producten nog niet getest.
Goed bedrijf
Correcte behandeling en afhandeling, ook na retourneren.
Beste De hemden zijn helemaal niet strijkvrij, geen van beide merken ! Spijtig
Ook bij een strijkvrij overhemd is het toch vaak nodig om het lichtjes te strijken. Een strijkvrij overhemd kan het beste gewassen worden in een niet te volle trommel en met een lager toerental, waarna het op een kledinghanger kan worden gehangen om het zo glad mogelijk te laten opdrogen.
ALLES WAS TIP TOP INORDE LEVERING SNEL
Duidelijke maatvoering op de website, snelle bezorging. Aanrader.
Idem
Heb vaker bij jullie kleding gekocht en broeken Pierre Gardin besteld. De geleverde producten van Pierre Gardin kwamen niet overeen met de getoonde afbeelding op de web-site. Mijn doel was een donker blauwe spijkerbroek zonder wash strepen m.a.w. één kleur blauw. Wellicht heb ik volgende keer weer succes
Het blijft altijd lastig om een foto goed te kunnen beoordelen op een beeldscherm. Wij kunnen u altijd advies geven bij vragen of twijfels. De klantenservice helpt u graag en is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00 uur op 0252-700276.
Zeer goede en snelle levering. Ed de poloshirts die ik daar besteld heb van het merk gant zijn van zeer goede kwaliteit
Goed verzorgde kleding, keurige toezending en uitstekende service.
Product (polo) netjes en zorgvuldig verpakt en snel verstuurd. Net en serieus bedrijf. Hartelijk dank.
ik had al eerder bestellingen gedaan en deze keer klopte alles weer en op tijd.
De colbert werd zeer netjes afgeleverd Verpakt in bruikbare opberg hoes Ben zeer tevreden
Kleding besteld, werd snel geleverd deel was verkeerde maat, deze geretourneerd en alles snel geregeld. Prima ervaring.
Vakbekwaam personeel verkoopt door open en eerlijk advies. Ruime en kwalitatief hoogwaardige, maar ook brede collectie. Voor elk wat wils.
Snel en super verzorgd.
Ik val onder de categorie "Grote Maten" en kan bij Schulte herenmode uit een uitgebreide collectie kiezen. Paul & Shark is mijn favoriet en daarvan hebben ze een uitgebreid assortiment in zowel polo's, T-sirts als truien
Goede kleding , ruime keuze prijs ok. Goede service. Makkelijk bereikbaar
via de website eenvoudig besteld en snel en correct geleverd gekregen.
Helemaal tevreden.
Super snel en correct afgehandeld. Goede solide verpakking.
Meer dan uitstekende ervaring.
Nooit geen klachten gewoon nog een goede zaak.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG