Prima telefonisch contact met een uwer medewerksters naar ik meen te herinneren, Dixy.
Precies de kleding die ik zoek
Keurig verpakte producten, snel bezorgd. De collectie is erg mooi met prima merken.
Uitgebreide collectie. Kiezen en bestellen gaat makkelijk en het product werd eens geleverd.
Ik heb een pantalon geretourneerd, omdat de kleur niet overeenkwam met de op de site getoonde kleur. Dat ging gemakkelijk en klantvriendelijk. Echter, de medewerkster die ik aan de telefoon had, beloofde dat ze zou uitzoeken hoe het zat met die kleuren en dat ik de uitgezochte kleur alsnog zou ontvangen als hij op voorraad was. Daar heb ik helaas niets meer van vernomen. Ik had een berichtje dat het artikel niet meer op voorraad was op prijs gesteld.
Van de bestelling, op de prettige site, tot aan de ontvangst van het pakket met perfecte verpakking een waar genoegen.
Kwaliteit weet ik pas als ie gewassen wordt.
Toch een opmerking . Na het wassen waren de pijpjes wat korter. Had het bewust niet in de droger gedaan .
Goede ervaring. Mooie artikelen tegen goede prijs. Retourzending gratis en snel teruggestort.
Prijs kwaliteit is in verhouding, en snelle levering.
Goede webshop, duidelijke site met een goed werkende interface. Goede feedback met een vlotte levering. Ruime keuze in mogelijkheden om af te rekenen
Snelle levering, keurig verpakt,
goede ervaring
prima!
Snel geleverd, prima kwaliteit, voldoet aan beschrijving
Top kwaliteit en service tegen een goede prijs
Product voldoet aan verwachting, netjes verpakt geleverd
Snelle levering in degelijke verpakking
ik kom graag in de winkel maar ook online is het super
We worden in de winkel altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Deze bestelling was via de website en verliep snel en probleemloos.
Ben al jaren vaste klant bij Schulte Herenmode. Vanwege de verschillende lockdowns heb ik meer kleding via de site gekocht. Leveringen hiervan en kwaliteit zijn altijd zoals je mag verwachten van een gerenomeerd modehuis.
Bestelde aanvankelijk de verkeerde maat, alles inklusief retourbetaling werd vlot afgehandeld, terwijl de juiste maat broek Tramarossa inmiddels al onderweg was.
Makkelijk bestelproces en keurig verpakte levering
Outstanding service really. Great choise of many brands. Live in Denmark, and have bought from them during the last 3 years - super ! Only 1 detail - it would be nice with an English translation of the page. It does not effect my 5 star rating. Every single star is well earned.
Goede service en advies ook op internet
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG