Filter

Super snelle bezorging

De trui was fantastisch. Merk, maat, kleur alles was goed. Bedankt

Besteld en betaald wederom niet op voorraad 3e maal

Laatste bestelling tot 2 maal toe ,besteld betaald ,wachten mailtje niet op voorraad. Dit is ook in het verleden meerdere malen voorgekomen. Slecht voorraadbeheer of drop shipping .

Bestelling laat geleverd

U adverteert met Snelle levering, maar het zij broek of overhemd. Overhemd later bestelt dan brok is na kleine week binnen maar broek die naar jullie onderweg was is nog niet binnen Bestelling 00582564 21/12 bestelt Art,00108886. Misschien moet het wel uit China komen. Maar dan is het beter niet te adverteren met snelle levering. Of er bij vermelden grote maten kan langer onderweg zijn.

• Kwaliteit

Voor de kerst toch heel snel bezorgd

Mooie kwaliteit Peutery muts

• Kwaliteit

Prima kwaliteit en snelle bezorging

Schulte levert wat we wensten

goed product,

goed product, snelle zending.

Eigenzinnige verzendfirma

De beatelling is geregistreerd om op mijn thuisadres af te leveren. Echter de eigenzinnige transporteur beslist dat ik de goederen bij het dichtstbijzijnde postpunt moet gaan afhalen. Dit is niet de verwachte - en betaalde - service.

Hulpvaardig en professioneel advies

• Kwaliteit

snelle levering en uitstekende kwaliteit

• Kwaliteit

Kreeg mijn bestelling vrij snel. Moest wel wachten tot kerst om het te geven. Blijkt dat ik L heb gekocht maar het moest M zijn. Weet nu niet of ik het terug kan sturen en hoe.

• Kwaliteit

Groot assortiment, voorraad, snelle levering

• Kwaliteit

Besteld en keurig op tijd bezorgd . Prima kwaliteit.

geheel aan verwachtingen voldaan

Zoals gebruikelijk snel en kwaliteit geheel volgens verwachtingen

Gaat altijd goed

Tot nu toe gaat het prima, ik bestel iets en binnen enkele dagen heb ik het bestelde in mijn bezit in uw prachtige verpakking, ga zo door

Zeer correcte zending ontvangen

Mooi verpakking, en snelle levering

Groot assortiment een snelle levering

Groot assortiment een snelle levering

top service ! ! !

top service

• Kwaliteit

Met zorg ingepakt en verstuurd

Schulte heeft het bestelde colbert heel luxe ingepakt met een hoes en hanger. Kwaliteit, zorgvuldigheid en snelheid gecombineerd. Ik ga hier nog vaker winkelen!

• Kwaliteit

Leverantie conform verwachting. Snel en accuraat.

Snelle, zorgvuldige levering conform de verwachting.

Geweldige kleding winkel

Ik zelf bestel regelmatig online!!! Besteld binnen twee dagen in huis, netjes in mooie verpakking aangeleverd. Één woord geweldig aanrader!!! Zie website

Snelle service...top kwaliteit

Als vanouds goede kwaliteit en pasvorm

Ok

De dag dat het pakket bezorgd zou worden, door post nl, waren wij niet thuis, dus zou adres aanpassen. Krijg tot mijn verbazing de vraag welke bankapp ik heb toen vroegen ze mijn pincode natuurlijk niet gedaan. Zit er soms bij u ergens wat fout in de link? Vr.Gr. C van der linde

• Kwaliteit

Vakkundige website en snelle service

Via website wordt een behoorlijk groot assortiment herenkleding met goede informatie aangeboden en een snelle levering van de bestelling.

• Kwaliteit

Snel en netjes verpakt geleverd

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG