Filter

Groot assortiment en afspraak is afspraak

Mooie spullen en goede service. Artikelen worden keurig verpakt tijdig geleverd.

Ideaal

Snelle levering in mijn (grote) maat

• Kwaliteit

Prijs kwalitet verhouding in orde

Zie bovenstaand, m.a.w. waar voor je geld oftewel het kost een stuiver maar dan heb je ook wat!

• Kwaliteit

Het was echt een kadootje dat binnen kwam

Snel bezorgd in een zeer luxe verpakking

• Kwaliteit

Fijn bedrijf en goede service.

• Kwaliteit

Snelle service, netjes verpakt, goede kwaliteit.

• Kwaliteit

Altijd keurig verzorgd,naar alle tevredenheid.

Zie boven.

Broeken van prima kwaliteit

Jammer dat als je besteld de website doet voorkomen dat artikel op voorraad is. Maar zodra betaald ontvang je een e-mail dat het artikel niet op voorraad is. Als je dan de klantendienst vraagt wanneer er geleverd gaat worden, is het antwoord ''dat weten we niet''

Snelle levering. Slechte kwaliteit

Snelle levering. Slechte kwaliteit

Onvoldoende

De bestelling en levering verliep volgens aangegeven planning. Tijdig werd aangegeven dat en een ander tijdstip va levering kwam. De levering is goed afgehandeld. Echter na 3 dagen de jas gebruikt te hebben, blijkt dat de ritssluiting niet goed werkt. Ik vind dat ik hem door het intensieve gebruik niet meer terug kan sturen. Dus wel een teleurstelling.

• Kwaliteit

Ruime keuze, vlotte service!

Ik was onder de indruk van het ruime aanbod in de webwinkel. Bestelling en betaling verlopen vlot en veilig op de website, en de levering volgde snel. Onberispelijk!

• Kwaliteit

Mooi en goed passend overhemd

Jammer dat er geen track and trace code is na aankoop.

snelle service en goede kwaliteit

snelle service en goede kwaliteit

• Kwaliteit

Ik blijf erg tevreden wat u aanbied en levert, Wel is het niet zo aardig om op de doos met grote letters, voor grote maten te vermelden. (ik ben lang, dus vandaar, maar mijn dochters intepreteren het anders) Ook was mijn bestelling erg groot qua waarde, ik had het wel leuk gevonden als er een kleinigheidje bij had gezeten. Ik vond het nu wat koud.

tot nu toe altijd top

ik heb in dit geval het bestelde product retour gestuurd maar dit was omdat het mij niet lekker zat maar Schulte stelt eigenlijk nooit teleur top zaak

• Kwaliteit

goede kwaliteit vlugge levering maar bij prijs waren naar geld

zeer tevreden vlugge en verzorde levering

Leuk assortiment.

Soepel aankoopproces. Schulte doet wat ze belooft.

Eind goed, al goed

Pantalon gekocht bij Schulte. Na een moeizame levering en aanvankelijk foute informatie door Schulte werd de pantalon na ruim een maand alsnog geleverd door Schulte met €50 extra korting. Voor mij was dit een incident omdat ik door eerdere aankopen ook goede ervaring heb met Schulte.

• Kwaliteit

voortreffelijke zeer snelle levering in een perfecte verpakking

voortreffelijke zeer snelle levering in een perfecte verpakking tegen zeer schappelijke prijzen

• Kwaliteit

Schulte herenmode “klasse in kwaliteit en service”

Zeer tevreden klant

• Kwaliteit

Ruime sortering en maten, mooie kwaliteit waar je vanop aan kunt!

• Kwaliteit

IK KOOP SINDS 1,5 JAAR OP INTERNET BIJ SCHULTE MODE EN DIT GAAT FANTASTISCH. RUIME KEUZEN EN GOEDE FILTERMOGELIJKHEDEN. SNELLE LEVERING EN ( NOG MAAR 1 MAAL GEBEURT) PRIMA TERUGSTUUR ADVIES MET SNELLE TERUGBETALING.

zeer goed

zoals gewoonlijk, kwaliteit van de kleding is hoogstaand, verzending binnen de paar dagen.

• Kwaliteit

Top winkel en hele goede service.

Je wordt altijd heel goed en vriendelijk geholpen !

• Kwaliteit

Snelle en prima levering en service!!

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG