prima leveringen en geweldige service
Prettige site, goed in grote maten, snelle levering. En toen ik me vergist had in maat gemakkelijk retourneren en snel geld retour. En blij met mooie collectie v Maerz.
Ik had een bestelling gedaan,en na 3 dagen even de klantenservice gemaild,krijg ik als antwoord,het artikel,is uitverkocht,als ik zelf geen contact op had genomen,had ik nog langer moeten wachten.
Helaas kan het soms gebeuren dat 2 klanten hetzelfde artikel bestellen terwijl er nog maar 1 aanwezig is. Wij proberen altijd eerst of het betreffende artikel nog te bestellen is bij de leverancier alvorens de klant een melding te geven dat het niet meer leverbaar is en het aankoopbedrag retour te betalen. Tot onze spijt heeft dit wat langer geduurd dan gebruikelijk. Onze excuses hiervoor.
Prima service en snelle levering.
Zonder voorbehoud goed
Bestelde trui was te groot heb hem terug gestuurd En een andere maat besteld. Terug name en afhandeling erg vlot verlopen terug betaling Is al gebeurd prima zo. Misschien een puntje verzend kosten naar België Bij meeste shops is dit gratis ??
op tijd geleverd
Zeer fijne trui en een hele mooie kleur,
De medewerkster kon aan de telefoon goed en met kennis van zaken adviseren. Zij ging kundig in op mijn vragen en bood me aan 2 broeken op te sturen zodat ik thuis kon kiezen. Prima actie.
Goede service en snelle levering
Keurig verzorgd en verpakt ! Wordt snel geleverd!
Beste winkel in Nederland..5 steren
Snelle levering en goede service, ook in het terugstorten van het volledige aankoopbedrag binnen een hele korte termijn.
Ik ben uitermate tevreden over de door mij bestelde en ontvangen artikelen.
Goede service,kennis van kleding,kom er graag.
Klantvriendelijke site, retour zenden simpel en correct afgehandeld, leveringen snel en dik in orde!
Voor een niet al te duur kledingstuk was het ingepakt of het heel duur was. Ik was blij verrast
En een prima kwaliteit
snelle levering + service
Goed en nette aflevering.
Ik zoek graag in hun aanbod, door de grote verscheidenheid aan kleding hoef ik maar op 1 plek te zoeken. Kleuren kijken kan altijd in een van hun winkels. Ik ben heel tevreden over de site en ook de snelle levering. Regelmatig zijn er interessante kortingen.
Correcte aflevering.
Zie bovenstaande!
Het is geweldig zoals U het doet . Als wij iets bestellen is de levering er meestal de volgende dag al
zie hiervoor.
106-110 Hoofdstraat