Filter

Perfect online winkelen

Ik ben al een paar jaar klant en zeer tevreden over de service en betrouwbaarheid. Zeker een aanrader.

Ruime sortering, goede kwaliteit

De bestelling wordt snel en netjes geleverd, ruime sortering en goede kwaliteit!

5 sterren waardig!

Prima kwaliteit, goed verpakt en snelle levering! Top!

• Kwaliteit

Ruime sortering in grote maten met redelijke beprijzing.

Correcte afhandeling van orders en retourzendingen

perfect

online snel geholpen en bezorgd. kleine verandering aan lengte van de broek. uitstekend opgelost door de heren in Schulte Oegstgeest. Ik kom daar graag. Fred Jamin

• Kwaliteit

Snelle levering. Goede kwaliteit. Mooie verpakking.

Zie boven :)

Voor 'goed' en 'gekleed'

Correct en concurrerend met een uitstekende digitale ondersteuning

zeer goed

• Kwaliteit

prima shop die heeft wat ik hebben wil

Goede ervaring. Duidelijke foto's in de webshop. Complete beschrijving van het artikel. Normale prijzen en in voorraad wat ik hebben wil. Ook nog snel toegezonden.

• Kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Mijn man heeft graag altijd hetzelfde merk en model wat betreft zijn ondergoed. Jullie hebben dit in het assortiment en het staat vaak in promo. (5=4) Dat is mooi meegenomen. Na bestelling wordt alles snel en netjes verpakt geleverd. Klein minpuntje vind ik de verzendkosten (naar België). Ik had een bestelling van €169,75 en moest verzendkosten betalen. Bij een bestelling boven de €100 zouden deze gratis mogen zijn.

super fijn

alles weer top geregeld ook retourzending

• Kwaliteit

Zeer service georienteerd bedrijf.

Duidelijke website, snelle levering, bij verkeerde maat geretourneerd, binnen 2 dagen geld retour, Uitstekende service.

zeer goed

Men kwam de afspraken na. We kregen wat we besteld hadden. De artikelen zijn van goede kwaliteit. Vooral zo doorgaan.

• Kwaliteit

Goede producten, goede service alert met het afrekenen !!

Absolute aanrader om kleding bij te bestellen. Snelle levering, retour is ontzettend makkelijk en afhandeling on the spot.

Snelle correcte levering

-----

• Kwaliteit

Top, veel keuze en goede service!

Zeer prettige winkel om online te shoppen mede door de ruime keuze van mijn favoriete merken!

Kwaliteit, grote maten

Kwaliteit en grote maten

Goede en snelle service

Ruime keuze, snelle service. Kwaliteit aan betaalbare prijzen

Afspraak is Afspraak

Bestelling uitgevoerd en ontvangen naar tevredenheid. Ruim assortiment paul@shark

Snelle en goede levering

Heb wel een belangrijke kritiek zelfs zo dat ik niet meer bij Schulte zou willen kopen. Die oervervelende reclame op mijn computer van jullie die ik heb geprobeerd heb uit te zetten. Waarom doen jullie dat heb gekocht en wordt achtervolgd met producten die ik net gekocht hebt. SNEL MEE STOPPEN DAT KODT KLANTEN!!!

• Kwaliteit

Snelle service en behandeling retour.

Zeer tevreden,mooie producten!

Snelle levering, mooie kleding

Bestellen en levering kleding goed verzorgd. Telefonisch contact met Schulte Herenmode zeer correct en behulpzaam.

• Kwaliteit

Zowel de pre- als de aftersales zijn uitstekend verzorgd.

Steeds beter.

Gewoon Goed

Super en snelle levering

Goeie prijs en snelle levering

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG