Filter

Levering prima zowel levertijd als product. Ook een snelle levertijd

Een tevreden klant

Mooie spullen,goed verzonden

Kwaliteits kleding met een goede service

• Kwaliteit

Het was voor mij de eerste keer dat ik een bestelling deed bij Schulte. Jammer dat er in mijn buurt geen fysieke winkel is want ik ben een Paul&Sharks drager.

Veel keuze grote maten

Veel keuze in grote maten, op voorraad en snelle levering

• Kwaliteit

Ik ben heel erg tevreden en mijn suedejack past als gegoten. Ik heb wekenlang naar gezocht.

Keurige afhandeling bestelling

Het bestelde was op voorraad en via de e-mail werd ik keurig op de hoogte gehouden van de bestelling. De prijzen zijn niet goedkoop, maar je krijgt zeker kwaliteit voor je geld.

Goed, kan nog beter

Ik ben een regelmatig besteller bij Schulte geworden vanwege een goede en snelle service en een opvolging op voorstellen van de klant. Dat Schulte afmetingen geeft voor de keuze van een hemd is een goed initiatief, jammer gemoeg zeggen deze maten wel iets over borst en lenden maar niet over de breedte van de mouwen ter hoogte van de schouder.Zo krijg ik regelmatig hemden die "passen" zolang ik rechtop blijf staan maar aan de armsgaten knellen zodra ik mij voorover buig.Dit maakt dat ik steeds maten met een oversize op buikhoogte moet bestellen die niet erg elegant zijn en regelmatig hemden terugstuur of cadeau geef aan wat minder fors gebouwde vrienden. de maat van het mouwgat zou kunen helpen.

• Kwaliteit

Alles was perfect in orde.

Snelle levering. Goede kwaliteit. Dank U, Martin

• Kwaliteit

Over het algemeen gewoon goed

Keurige aanpak en afwikkeling

Accuraat en klantgericht

Altijd goed, netjes en accuraat geleverd

• Kwaliteit

Fijne zomerjas voor goede prijs

Mooie NZL zomerjas gekocht en snel geleverd. Erg blij met de service en kwaliteit van gekocht product.

• Kwaliteit

Snelle en goede afhandeling van de bestelling. Producten worden netjes verpakt.

goed verpakt

mooie broek in mooie doos

zeer goed

perfect zoals gewoonlijk

Snel en mooie mode.

Minimaal een dag wachten in de weekend 2 dagen wachten. De postbode vindt het een hele mooie verpakking wat waar is. Pracht kleding en aan merken niet te kort.

Ben zeer tevreden

De T-shirts van de eerste zending waren helaas te klein. De retourzending is correct afgehandeld. Na restitutie van het bedrag heb ik de shirts in een maat groter besteld. Over de tweede zending ben ik zeer tevreden

Snel en goed!

Jullie zijn heel snel met het in gang zetten van een bestelling! Zelfs in het weekend.

• Kwaliteit

Snelle en zorgvuldige verzending van prima artikel

Kwalitatief goed artikel dat snel na de bestelling zorgvuldig verpakt werd opgestuurd. Na goed telefonisch advies van Carolien nog een volgend artikel besteld.

Meer heb je niet nodig

Zeer groot assortiment en een prima service!

• Kwaliteit

Snelle en goede afhandeling van bestelling

mijn bestelling is naar wens

Levering

De levering met post nl was zeer slecht

• Kwaliteit

zoals mij werd voorspeld.

recent mijn eerste bestelling gedaan. denk dat er nog meerdere zullen volgen.

• Kwaliteit

goede snelle levering en erg goed verpakt

Ben erg tevreden over de levering van de bestelling. De bestelling was goed verpakt. De kwaliteit van de overhemden perfect. Zeer tevreden over het geheel.

goede online shop

kwaliteit, grote keuze, snelle levering

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG