Heel uitgebreide informatie over maatvoering van assortiment en een snelle levering
Webshop is prima. Afwikkeling ging snel en met goede begeleiding. Verpakking was solide en de bijgevoegde papieren waren duidelijk
Hele mooie kleding in grote maten!
Prima service. Uitstekende verpakking, mooie producten tegen een aantrekkelijke prijs.
zie boven
Opdracht gegeven en binnen een paar dagen thuis bezorgd
Ruime keuze, snelle levering
De kleding is uitmuntend, echter de service is er zeer slecht, daardoor ga ik er daar niet meer kopen.
Wij staan klanten graag te woord om vragen of problemen zo goed mogelijk op te lossen. Wij behandelen klanten met respect en worden zelf ook graag met respect behandeld. Als klanten ons schofferen kunnen wij daar niets mee.
Goede spullen. Duidelijke webshop. Snelle en zorgvuldige afhandeling. Mooie verpakking in doos
Zie boven! Erg mooi en mooie kwaliteit en verzorging!
Weer besteld en heel tevreden
Snel en accuraat en keurig verpakt
Nadat ik de bestelling geplaatst had, merkte ik dat ik de spring tegoed bon van € 25,00 was vergeten in mindering te brengen. Maar na een kort telefoontje was alles direct geregeld! De service is in een woord fantastisch! Schulte herenmode raad ik aan.
Geen betere webwinkel kunnen vinden, prima service super verpakking en zelfs retour volledig geregeld.
Ik heb direct bij ontvangst van de overhemden gemaild, met foto, dat één knoop doormidden was. Niet echt blij mee als je een kwaliteitsoverhemd aanschaft. Tot op heden nul reactie. Dat vind ik anno 2021 een zeer slechte zaak. Groet, Lucas
Vanwege extreme drukte op onze klantenservice kan het langer duren voordat een e-mail beantwoord wordt. Wij vragen hiervoor uw begrip. Inmiddels hebben wij contact opgenomen met de klant.
Netjes verstuurd
Prima service, snelle bezorging en duidelijke retour mogelijkheden
Wat een fijne kwaliteitsoverhemden verkopen ze toch hier, echt een aanrader.
Mooie website, mooie prijzen en snelle levering.
Was onder de indruk van jullie mooie verpakking.
Prima gedaan
Snelle service en kwaliteit kleding
Even gebeld voor de aktie en werd keurig en vriendelijk te woord gestaan.
Snel geleverd, goed ingepakt, een beetje gekreukt maar dat gebeurt snel met linnen; zeer professioneel allemaal, bijzonder tevreden!
Goede kwaliteit en niet duur snelle levering
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG