Correcte informatie, vlotte levering
duidelijke webshop, snelle levering. Gewoon foutloos.
Ik ben zeer tevreden. Vanwege lengte en taille een lastige maat. Maar was in een keer goed. Perfect gedaan zo.
Bestelling vlot en correct bezorgd.
perfect
Tot nu toe hele goede ervaring met mijn bestellingen. Zie hele mooie zomerjassen, allen voor een prijs van meer dan €500 vind ik buiten alle proporties
Van bestelling tot levering verliep alles 100% naar wens.
Snel geleverd, nette goede verpakking, ook beschrijving retourprocedure zit erbij incl. retourticker, je hoeft niets zelf te printen. Zeer tevreden!
alles goed gegaan, geen klachten
De bestelde broek werd snel geleverd en zat prachtig verpakt in een mooie stevige doos die makkelijk te openen is. De retour procedure is heel simpel gemaakt en gratis. Zeer klantvriendelijk allemaal. Dit bedrijf begrijpt het.
Uitstekende Website
Moest helaas product retourneren ivm te kleine maat, snelle verwerking en snel retour van bedrag
Goed en snel
Mooie kleding, snel geleverd en netjes verpakt.
Overzichtelijke site met ruim aanbod van kwaliteitsproducten, ook in lengtematen. Snelle levering en goede retourservice.
Ik ben erg blij met Schulte als kleding-leverancier en de service!
duidelijke website. bestelde zeer netjes verpak.
Bestelling liep soepel, website heel toegankelijk, erg ruim assortiment. Uitvoering was snel en netjes .
zie boven
Groot assortiment van goede kwaliteit. Snelle bezorging. Probleemloos (en kosteloos) retourneren.
zie hierboven
De bestelling werd keurig verzorgd afgeleverd.
duidelijke site correcte en zeer snelle levering in keurige en veilige verpakking
Overzichtelijke website, grote keuze en goede zoekfunctie. Het is ook makkelijk om te bestellen. De producten voldoen aan de verwachting. Wat ik iets minder makkelijk in te schatten vind, is de omschrijving bij de broeken. Bijvoorbeeld waarin verschilt de pasvorm van Meyer broek Roma van Meyer broek Bonn? Of waarin verschilt M.E.N.S. van Gardeur. Verschil is er. Na bestelling van verschillende zaken, bijvoorbeeld twee broeken of twee broeken en trui, blijkt tweemaal 1 artikel niet voorradig. En tweemaal vertraagd dan de gehele bestelling.
De klantenservice helpt graag met het geven van informatie en advies om de keuze makkelijker te maken. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00-17:30 op telefoonnummer 0252-700276. Een aantal van onze artikelen komen rechtstreeks uit de voorraad van de leverancier. Hierdoor wordt de bestelling inderdaad vertraagd.
Goede ervaringen
106-110 Hoofdstraat