Net zoals ik vorig jaar al heb moeten ervaren kleven er aan de artikelen, waarbij korting wordt verleend, nadelen. In mijn geval bleek dat de maatvoering van die producten niet in overeenstemming was met op de website gegeven maten. Vorig jaar heb ik het betreffende hemd toch maar gehouden maar deze keer heb ik 2 hemden geretourneerd. Dat neemt niet weg dat ik een tevreden klant ben.
Producten zijn altijd keurig verpakt
Mijn ervaring met Schulte Herenmode is zeer goed. De webwsite is zeer overzichttelijk en het zijn allen zeer goede merken die verkocht worden. Niet echt goedkoop, maar wel kwaliteit. Verder prima service, erg netjes verpakte bestellingen en vrij snel geleverd. Echte aanrader.
Snel en ik word goed op de hoogte gehouden, hoe het met mijn bestelling gaat.
Ben tevreden over het bestellen en de levering van het product.
Mooie kwalitatieve producten..de klantenservice chapeau..de mensen aan de telefoon super vriendelijk...alleen jammer dat er sinds 2 a 3 jaren geen nieuwigheden zijn ..vb kwartmaat 31 in colberts..vroeger kon men 11 pagina's bladeren velvet. Checks..pied de poule . Laatste jaren steeds hetzelfde...vale kleuren.. niet heel keuze. kijk bijna wekelijks ..bref au bon entendeur. Verder prima snel onberispelike verpakkingen..en de dames ad telefoon top!!!
Prima.
Duidelijk, makkelijk bestellen, mooie aanbieding, snel verzonden en sjiek verpakt
Aanschaf van een duur vest 'Paul & Shark'. De kwaliteit van het merk is uit ervaring goed. Altijd goede ervaringen met de leveringen van Schulte mode.
snel, netjes verpakt en de stoffen van de overhemden prima kwaliteit.
Schulte leren kennen vanwege lockdown. Webshop is actueel en overzichtelijk. Goede uitleg over maten. Mooie producten/merken. Toch niet op voorraad? Dan volgt een mail met uitleg. Keurig!! Bezorging altijd goed en netjes verpakt. Top!!
De twee witte Alan Red t-shirts, die ik bestelde, werden snel geleverd. Ze dragen uitstekend. Het enige is dat de foto's van witte shirts niet altijd even duidelijk zijn. Zo bestelde ik ditmaal shirts met een v-hals, terwijl ik liever een ronde hals had gehad. Het bleek toch niet goed te zien. Overigens voldoen deze shirts ook wel. Groet, Kees Visser
De ene dag besteld, de andere dag in huis. Kwaliteit en kleur voortreffelijk
Keuze in grote maten
Meerdere keren wat besteld , altijd vlotte afhandeling.
Na een broek besteld te hebben bleek die te klein. Terugsturen was kosteloos en gemakkelijk. Nieuwe broek met grotere maat werd keurig en snel geleverd, waarna ik, en mijn vrouw!!, erg content zijn.
Snelle levering.
Prima service, super snel geleverd, netjes verpakt en een mooi kwaliteitsshirt.
Alles goed verlopen
Top producten
Wat ik hoopte kwam uit. Zeer correcte afhandeling van mijn wens. een klein ding: Ook de betere Italiaanse Overhemden, zoals Fray, Finamore interesseren mij.
Zowel de jas als mede de bezorging prima zoals altijd.
Altijd keurig verpakt en op tijd geleverd. Ik ben alleen geen Dhr..... maar mevrouw. Ik koop speciaal Mac Arne maat 36-38 voor mijn lange zoon bij jullie. Mooie zaak.
Als er bij de bestelprocedure door de klant geen geslacht wordt aangegeven, maakt het systeem er dhr. van. Mocht u volgende keer een nieuwe bestelling plaatsen, dan kunt u dit aangeven tijdens de bestelprocedure bij het invullen van uw gegevens.
Na bestelling, snelle levering. Helaas paste het niet, maar ook de retourzending/afhandeling was perfect. Voor herhaling vatbaar. Uitstekende service!
- Grote bekende merken - Snelle behandeling van de levering - Hogere prijsklasse
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG