Filter

Schulte herenmode laat je letterlijk in de kou staan

Hier een jas bestelt vanwege 25 euro korting. Dit heb ik geweten, nadat de jas binnen was ging de rits niet goed dicht, de jas terug gestuurd, verzekerd vanwege de drukte bij post om na te laten kijken. Volgens Schulte herenmode lag dit probleem bij Elvine de leverancier. Ze hebben toen een nieuwe direct bij Elvine besteld en daar zou de rits 10% beter zijn. Deze Jas hebben ze mij opgestuurd. De 10 euro die ik moest betalen hebben zij retour gestort als compensatie. Toen ik de jas binnen kreeg was dit echter de verkeerde maat en niet nieuw. Weer de klantenservice benadert en weer terug gestuurd. Nadat de jas retour was hebben ze weer een “nieuwe” jas terug gestuurd, echter nadat ik hem binnen had kwam ik erachter dat de voering in de mouw is open geweest. Weer gebeld en ook dit lag weer bij elvine en niet bij Schulte herenmode. Toen maar me geld terug gevraagd. Nadat ik me geld terug had kwam ik er ook nog is achter dat ze de 10 euro compensatie van het totaalbedrag hebben afgehaald. Al met al anderhalve maand bezig geweest met een bestelling en lang zonder jas gezeten en 10 euro lichter. Geen Schulte heren mode meer voor mij.

• Kwaliteit

Goed assortiment, after sales is minder

Fijn dat er grote maten en kwart maten verkocht worden. Jammer dat het zo lang geduurd heeft eer de bestelling verstuurd werd. Inmiddels waren de door mij gekochte artikelen ook al afgeprijsd maar deze korting niet aan mij doorberekend. Dat voelt niet zo lekker.

• Kwaliteit

De artikelen worden heel goed verpakt. Bij retourzending: prima geregeld door retourformulier en directe afhandeling van de terugbetaling.

Een uitstekende winkel

De website is prima en gemakkelijk, het assortiment is ruim en aantrekkelijk, de service vriendelijk en doeltreffend, kortom een uitstekende winkel waar ik graag mijn kleding aanschaf.

uitstekend

Tot op heden ben ik op internet geen website tegen gekomen die zo correct, netjes en vooral zeer snel, zowel levering als financieel, zijn zaken voor elkaar heeft.

Betrouwbaar

Correcte levering

Succesvolle bestelling

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering van het bestelde artikel. Een aanbeveling voor herenartikelen. Veel merken.

• Kwaliteit

Vlot, professioneel en accuraat.

prima behandeling van retourzending

badjas was keurig verpakt, met prima en duidelijke instructie mbt retourzending

Altijd tevreden

Ik ben altijd tevreden over de producten en het leveringsproces.

Uitstekend!

Mooi breed assortiment met goede merken Makkelijk om vanuit huis te bestellen Heldere afspraken Goede communicatie

Snel

Goede service.

Makkelijk te bestellen, en niet goed geld terug. En ook super snel bezorgt.

• Kwaliteit

Snelle levering en keurig verpakt

Schulte levert snel. Goede verpakking. Ook mooi: AfterPay

• Kwaliteit

Zeer goed in service, aflevering en verpakking

Eerste bestelling en zeer goed bevallen. Goed gedetailleerde website en eenvoudig te volgen.

• Kwaliteit

Snel en correct, ook bij een retourtje!

Snel en correct, ook bij een retourtje!

• Kwaliteit

Vlotte afhandeling van bestelling.

Goede kwaliteit, niets op aan te merken.

• Kwaliteit

zeer goede service en supersnelle levering

n.v.t.

Snel en goed

Ik heb nog 1 hint: Wellicht is het mogelijk om te zien of de waren door de brievenbus passen. In mijn geval betreft het een shirt en ik gok dat het zou kunnen passen. De situatie is dat ik vandaag naar een begrafenis moet, een shirt daarvoor besteld heb. Als ik moet werken buitenshuis en als het shirt op tijd moet zijn (dat was het, dank daarvoor), dan neemt dat voor mij veel druk weg. En koop ik graag een volgende shirt!

Perfe t

Ruim assortiment. Correcte levering. Voorraadweergave juist, dus geen onverwachte vertragingen of alsnog niet kunnen leveren. Oftewel van bestelling tot levering een vlekkeloos proces.

• Kwaliteit

Top winkel. Spullen in mooie doos verzonden en snelle juiste levering.

Top zaak!

Binnen 2 dagen werd mijn bestelde trui geleverd. Hij past perfect! Ik ben zeer tevreden over de webshop van Schulte Herenmode, de duidelijke communicatie en de snelle levering. Ik kom er zeker terug!

Duidelijke website , snelle levering , mooi verpakt

snel en goed

meerdere artikelen met de juiste maat en kleur

• Kwaliteit

Voor het eerst bij Schulte Herenmode iets besteld. Prima!!

Voor het eerst bij Schulte Herenmode iets besteld. Prima!!

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG