Filter

Goed en snel dus zeer tevreden

Snelle aflevering betaling na levering mogelijk (pluspunt)doen wat er beloofd wordt

goede kwaliteit en service

Snelle levering en goede kwaliteit. Vriendelijke en betrouwbare klantenservice. Zeer tevreden dus.

• Kwaliteit

ik wou dat ik jullie eerder ondekt had want je blijf aan het zoeken op internet en ik geloof dat ik het nu heb ondekt. Het is in een woord geweldig tot nu toe gaat alles goed Groetjes jill

Topbedrijf

Eerst een jas besteld die er niet meer was. Kreeg binnen 2 dagen mijn geld retour en toen voor deze jas gegaan. Met 1 dag geleverd. Perfect netjes verpakt, kwaliteit goed en prijs goed. Wat wil je nog meer? OK..... Mijn eerste keus als die er weer is!

• Kwaliteit

Alleen wil ik melden dat de broek die ik bestelde voor mijn man een andere kleur heeft dan geleverd ook mooi wel een andere kleur . Gaat over broek Hitle mt 25 geel

transactie prima bevallen!

snelle levering, goed verzorgd. prachtige artikelen. Vond de grote doos wel wat slap van materiaal: dun karton.

• Kwaliteit

Met veel plezier een bestelling geplaatst, en niet voor het laatst.

Mijn schoonzoon heeft mij de firma aanbevolen. Terecht moet ik zeggen. Kwaliteit geweldig. Prijs prima. Zeer goede verpakking, ook om het bestelde, wat te klein is, terug te sturen. Het retourneren van het teveel betaalde kan (moet) veel sneller

Zelden de juiste maat

Goede en snelle levering en service Helaas is bij mij elke keer de maat niet goed (ondanks dat ik weet wat ik normaal aan maat heb). Je blijft zo bestellen en terug sturen Echt zonde en erg vervelend.

Snel en correct

Snel en correct

Stipt en ruime keus

Snel bezorgd en veel om te kiezen.

Super goed

Heel goede en snelle service

duidelijke communicatie en correcte levering

duidelijke communicatie en correcte levering

• Kwaliteit

niet hetzelfde als in de foto van de webwinkel

De polo hemd was een beetje anders dan in de foto

• Kwaliteit

Keurig verpakt en snelle levering, kortom TOP

Prima, komen afspraken na

Heel erg jammer dat een product geannuleerd is, omdat achteraf bleek het niet op voorraad te zijn. Dit past niet in de tegenwoordige tijd.

goede snelle levering

tevreden klant

• Kwaliteit

Levering volgens afspraak en prijs prima

Prijs is lager dan bij andere aanbieders en dat de levering iets vertraagd was werd na de bestelling via de mail direct vermeld.

• Kwaliteit

Snelle bezorging, goede hulp als je belt

• Kwaliteit

Snelle levering en goed kwaliteit.

Snelle levering.

Keurige levering

Helaas toch later als verwacht, maar is begrijpelijk als je kijkt naar de veelvoud van modellen en maten

• Kwaliteit

Snelle en perfecte toe zending van mijn bestelling.

• Kwaliteit

Eerste maat viel klein uit. Na overleg met de klantenservice alles perfect opgelost. Nu perfecte maat ontvangen

Voldoet aan mijn verwachtingen

De betere online shop voor kleding op mijn maat en merkenkeuze

prima geregeld

goede informatie en duidelijk overzicht, wel een beetje truttige site

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG