Filter

Deze keer snelle en correcte service

Prima gegaan zoals het Schulte waardig is. - goede website info - correcte orderbevestiging - snelle levering; prima dat het tijdstip van aflevering via PostNL kon worden gewijzigd. Dit is beslist de extra betaling waard. Vorige bestelde artikelen en de aflevering daarvan is gegaan met horten en stoten. Vraag: waarom vraagt u bij persoonlijke gegevens om de voornaam ipv de achternaam?

• Kwaliteit

Vanwege revalidatie thuis bestel ik online. Helaas voldeed het model niet aan de koopindruk bij het bestellen. Lage heupbroek en wat royaal in het bassin. Retourgezonden. Online bestellen toch lastig gezien geen continuïteit van basismodellen die prettig zaten. Computer herkent artikelcode niet meer. Verder een ontzettend brede keus waardoor het bestellen veel tijd kost. Ik probeer maar in de winkel eens langs te gaan zodat ik weet wat ik koop. Met vriendelijke groet

Zoals ik verwachtte

Als je iets via internet bestelt, is het natuurlijk altijd afwachten hoe de stof er in het echt uitziet, of de kleur een beetje klopt en vooral: of het staat. Welnu, het geel van het T-shirt is iets minder helder dan ik gehoopt had, maar het overhemd past en staat.

• Kwaliteit

Schulte is echt the best

Snel, netjes, strak, geen gezeur, ook telefonisch snel, vriendelijk en terzake kundig. Ik ben blij met Schulte!

• Kwaliteit

mooie producten, snelle levering, goede verpakking en veel keus.Het

Het kan niet beter, alles is prima !

• Kwaliteit

Prima site,overzichtelijk,het wijst zich allemaal zelf,het assortiment is erg leuk,de de verzorging

Eén van mijn meest favorite webshop wasr ik mijn voorkeur voor heb.ik hoop dat ik nog vaak bij Schülte kan bestellen. Hartelijke groet, Yvonne.

Goed, snel, degelijke kwaliteit

fijne producten

très bon produit

expédition rapide aucun problème pour le produit bonne qualité merci

prima ervaring

vlotte levering mooie verpakking mooie spullen.

Super winkel

Veel merken, maten en aanbiedingen.

• Kwaliteit

Gelokt met een product om flink te bestellen en vervolgens achteraf niet leverbaar....

zie mooi boss broekje en bestel wat extra dingetjes om vervolgens alles behalve het boss broekje te krijgen....en dan een goedmaker te krijgen van 5 euro die geen eens bij een volgende bestelling inwisselbaar is omdat er een beetje korting vanaf gaat.....weer teleurstellend

Is prima

Zeer goede firma

• Kwaliteit

Snelle levering en klantvriendelijke retourprocedure.

Een paar mooie kledingstukken in de sale aangeschaft.

• Kwaliteit

Voordat ik tot aankoop overging heb ik gebeld met een aardige dame, deze beantwoorde mijn vragen op een professionele wijze.

goede ervaring

laatste bestelling van vest deze was zeker een maat groter

Uitstekend.

Niets op aan te merken.

Gewoon top

Alles mooi en netjes verpakt

• Kwaliteit

Fijne site, duidelijke foto’s. Pasvorm zoals beschreven. Snelle levering. Het was de eerste bestelling maar zeker niet de laatste.

• Kwaliteit

Mooie pyjama’s en op tijd geleverd

Als verrassing voor mijn man had ik 2 pyjama’s besteld. Ze werden op tijd geleverd en goede kwaliteit.

goede en snelle service, goede aanbiedingen

goede en snelle service, goede aanbiedingen

• Kwaliteit

Snelle en perfecte kwaliteitslevering .

Kwam toevallig op de site,bestelde en ontving een perfecte kwaliteitslevering.

Zeer goede ervaring

Mijn bestelling is de volgende dag al geleverd, maar 1 hemd is te groot, heb hem terug gezonden , vraag mij nu af hoelang het zal duren om het bedrag terug te krijgen. Dan kunnen we onze volgende bestelling doen . Gr Walter Deleu

Top service!

Super snelle levering en prachtig overhemd

• Kwaliteit

Trui zoals verwacht van goede kwaliteit

Telkens goede service en keurig verpakt

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG