Prima gegaan zoals het Schulte waardig is. - goede website info - correcte orderbevestiging - snelle levering; prima dat het tijdstip van aflevering via PostNL kon worden gewijzigd. Dit is beslist de extra betaling waard. Vorige bestelde artikelen en de aflevering daarvan is gegaan met horten en stoten. Vraag: waarom vraagt u bij persoonlijke gegevens om de voornaam ipv de achternaam?
Beste meneer, Het bedrijf KiyOh vraagt alleen om een voornaam ivm de privacy. Sommige klanten willen geen review achter laten als de persoonsgegevens in het geheel ingevuld moeten worden. Vandaar dat er een keuze is gemaakt voor een voornaam of initialen. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Vanwege revalidatie thuis bestel ik online. Helaas voldeed het model niet aan de koopindruk bij het bestellen. Lage heupbroek en wat royaal in het bassin. Retourgezonden. Online bestellen toch lastig gezien geen continuïteit van basismodellen die prettig zaten. Computer herkent artikelcode niet meer. Verder een ontzettend brede keus waardoor het bestellen veel tijd kost. Ik probeer maar in de winkel eens langs te gaan zodat ik weet wat ik koop. Met vriendelijke groet
Als je iets via internet bestelt, is het natuurlijk altijd afwachten hoe de stof er in het echt uitziet, of de kleur een beetje klopt en vooral: of het staat. Welnu, het geel van het T-shirt is iets minder helder dan ik gehoopt had, maar het overhemd past en staat.
Snel, netjes, strak, geen gezeur, ook telefonisch snel, vriendelijk en terzake kundig. Ik ben blij met Schulte!
Het kan niet beter, alles is prima !
Eén van mijn meest favorite webshop wasr ik mijn voorkeur voor heb.ik hoop dat ik nog vaak bij Schülte kan bestellen. Hartelijke groet, Yvonne.
fijne producten
expédition rapide aucun problème pour le produit bonne qualité merci
vlotte levering mooie verpakking mooie spullen.
Veel merken, maten en aanbiedingen.
zie mooi boss broekje en bestel wat extra dingetjes om vervolgens alles behalve het boss broekje te krijgen....en dan een goedmaker te krijgen van 5 euro die geen eens bij een volgende bestelling inwisselbaar is omdat er een beetje korting vanaf gaat.....weer teleurstellend
Helaas kan het gebeuren dat een artikel tegelijkertijd besteld wordt. Degene die als eerste de bestelling afrond heeft het dan. Dit staat ook uitgelegd in de e-mail die wij verzenden na een uitverkocht melding. Het duurt eventjes voordat dit zichtbaar is op onze website. Het aankoopbedrag wordt altijd direct terug gestort. In onze sail periode kan het extra snel gaan. Als u er zeker van wilt zijn dat een artikel nog voldoende op voorraad is en deze wilt reserveren, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice welke bereikbaar is op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur op 0252-700276.
Zeer goede firma
Een paar mooie kledingstukken in de sale aangeschaft.
Voordat ik tot aankoop overging heb ik gebeld met een aardige dame, deze beantwoorde mijn vragen op een professionele wijze.
laatste bestelling van vest deze was zeker een maat groter
Niets op aan te merken.
Alles mooi en netjes verpakt
Fijne site, duidelijke foto’s. Pasvorm zoals beschreven. Snelle levering. Het was de eerste bestelling maar zeker niet de laatste.
Als verrassing voor mijn man had ik 2 pyjama’s besteld. Ze werden op tijd geleverd en goede kwaliteit.
goede en snelle service, goede aanbiedingen
Kwam toevallig op de site,bestelde en ontving een perfecte kwaliteitslevering.
Mijn bestelling is de volgende dag al geleverd, maar 1 hemd is te groot, heb hem terug gezonden , vraag mij nu af hoelang het zal duren om het bedrag terug te krijgen. Dan kunnen we onze volgende bestelling doen . Gr Walter Deleu
Super snelle levering en prachtig overhemd
Telkens goede service en keurig verpakt
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG