Snelle service!
prima bezorging mooi snel geleverd en kwaliteit van het product.
Snel en correct
Mooi "vlinderoverhemd". Ben er blij mee.
Bestelling online ging gemakkelijk. Het pakketje werd snel verzonden en ik had het snel in huis.
Kwalitatief goede kleding en daarnaast een snelle levering.
een mooi assortiment duidelijke info redelijke prijsstelling snelle levering en alles in een uitstekende verpakking.
Prima verzorgd, snelle levering en indien niet goed ook snel geld terug!
Snel geleverd in mooie verpakking. Product precies zoals verwacht. Dus omschrijving, info en productfoto's prima
donderdagmiddag besteld, zaterdagmiddag geleverd. Eerder ook bij het korter maken van broek en mouwen overhemd heel vlotte aflevering.
Een tevreden klant!
De webshop biedt heel veel keuzemogelijkheden en blijft toch overzichtelijk. Het aanbod in lange maten is groot voor alle typen kleding. De verzending gaat altijd heel snel.
Omdat het voor mij lastig is in de winkel te komen en te passen, is het goed gelukt via telefoon en internet de juiste keuze te maken.
Leuke, gebloemde polo, net even anders.
pakket goed ontvangen, maat is wel te groot we gaan het terugsturen en een kleinere maat bestellen
Wij hebben twee hemden gekocht, zelfde merk, zelfde maat .... en het ene hemd is veel en veel te groot ( doosje wordt morgen teruggestuurd). De beschrijvingen van de producten zouden wellicht nog verfijnder moeten worden om miskopen te voorkomen.
Wij hebben het voor u nagekeken en zien dat u 2 verschillende pasvormen heeft besteld. Een Tailored Fit (slank, getailleerd) en een Regular Fit (niet getailleerde, wijdere pasvorm). Dit verklaard waarom het ene hemd te groot is. De pasvorm staat altijd vermeld onder de foto van het desbetreffende artikel.
Keurig verzorgd in doos. Tevreden❗️
Zeer tevreden over de kwaliteit van de overhemden en ook de snelle en correcte verzending.
Een Gant geruit overhemd werd in uw solden advertentie aangeboden voor € 49,98. De aan mij gefactureerde prijs bedraagt echter € 79,96. Ik heb dit pas later ontdekt en voel me niet correct behandeld. Zal zeker wel een oorzaak hebben in de digitale afwikkeling.
Beste meneer, Bedankt voor uw feedback via KiyOh. Wij zien dat artikel 00109180 op dit moment inderdaad afgeprijsd is naar een lager bedrag. Wij denken dat de prijs wat u heeft voldaan op het moment van bestellen de juiste prijs was,echter later een prijsverlaging heeft gekregen.. Wij willen u graag hierin tegemoet komen en zullen daarom het verschil in prijs aan u overmaken. Wij hebben voor de korting een refund aangevraagd bij payment provider Adyen. Het bedrag zal binnen enkele werkdagen worden verwerkt. Mocht u in de toekomst weer tegen iets aanlopen wat niet wenselijk is, dan adviseren wij u om rechtstreeks contact op te nemen met onze klantenservice. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Bestelling goed en snel bezorgd kwaliteit van Polo zoals verwacht.
Ik ben voorzichtig om online kleren te kopen, maar die polo`s zitten heel mooi en kwalitatief zijn ze erg goed.
bestelling ging zoals verwacht...
Alles netjes afgehandeld!
Dit was mijn tweede bestelling bij jullie! zal zeker niet mijn laatste zijn! alles verloopt naar wens, en zeer kwaliteitsvol, zowel de service als de producten. doe zo verder! Mvg. L'Espoir A.
Het aanbod is ruim, ook voor ML7, zowel business als casual. Over de sale worden aantrekkelijke mails gestuurd, maar in de webshop zijn de kortingspercentages in veel gevallen aanzienlijk lager dan 'beloofd' in de mails.
Beste meneer, Bedankt voor uw feedback via KiyOh. Wij communiceren in onze e-mails over afprijzingen vanaf een bepaald bedrag of afgeprijsd tot een bepaald percentage. Dus niet alle artikelen hebben de zelfde percentage afprijzing. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG