Voor de eerste keer besteld bij deze webshop. Mooie collectie overhemden. Alles is prima verlopen, updates per e-mail en snelle, correcte levering. Kortom niets op aan te merken.
Voor mij het adres met een ruime en goede keuze voor de producten dagelijks draag.
Levering is snel, keurig verpakt. Ook retourneren is goed geregeld en de terugbetaling gaat snel. Voor ons reden om meermaals 2 maten te bestellen/betalen, in de wetenschap dat alles soepel geregeld wordt.
Goede producten, snelle levering.
Zeer klantvriendelijk. Wordt snel gereageerd op vragen. Probleempjes worden direct opgelost.
Snelle aflevering.
Fijn zo te winkelen De prijzen zouden iets lager mogen.
Voor het eerst zaken gedaan en tevreden
Goede ervaring.
het pakket is snel en op tijd bezorgd.
Het is een prima levering geweest.
Ik ken de winkels van Schulte Herenmode (vooral Heemstede). Ik kom daar regelmatig en weet dat ik daar nooit teleurgesteld wordt. Ik had hetzelfde gevoel bij deze (noodgedwongen) on line bestelling.
Prima kwaliteit.
Door het overzichtelijke aanbod kom ik snel tot een keuze. Bezorging overeenkomstig toezegging. Driemaal heb ik nu bij Schulte een aantal kledingstukken gekocht en geen artikel hoefde te worden geruild of geretourneerd. Alleen jammer dat in deze tijd niet een mouwlengte kan worden aangepast. Wellicht alsnog als de winkels weer open zijn.
Snel keuze gemaakt, alle maten goed beschikbaar. Ik had ze de volgende dag al in huis. Prima product tegen een redelijke prijs
De bestelling was keurig op tijd en netjes verpakt. Ook de maten zijn goed.
pas na telefonisch informeren van mijn kant kwam er pas actie.
Vanwege de huidige omstandigheden kan er vertraging ontstaan vanuit de leverancier. Wij kunnen helaas niet alle orders in de gaten houden om te zien wie er wel of geen levering heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
goed zoals altijd
Ik heb al meerdere keren broeken van MENS Dallas U swing pocket mt 28 bij jullie besteld. Ben zelfs vorig jaar van omgeving Eindhoven naar Hillegom gereden om daar andere soorten broeken te passen. Door medische aandoening is het heel moeilijk een passende broek te vinden. Dus maar weer deze broek besteld. Aan de buitenkant zat een sticker geniet met Dallas U, maar de broek zelf zat vol met labels en stickers met Maddison U size, 26 steekzakken, veel te klein en de pijpen veel te smal. Broek ook veel goedkoper. Helaas! Wel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en de broek meteen retour gestuurd. Hopelijk komt de andere broek weer eens terug in de collectie,hij staat nu opeens niet meer op de website.
Altijd weer een goede ervaring met Schulte. Ruime sortering in kwaliteits merken. Goede prijsstelling; zeker als er een aanbieding is. En snelle en betrouwbare levering. Ga zo door, Schulte.
Goede keus op de website. Duidelijk bestelproces. Korting kan wat guller!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG