Heb even telefonische assistentie van uw klantenservice gevraagd en gekregen (naam van de dame ben ik helaas vergeten). Later heb ik nog een belletje van mevrouw Conny gekregen. Heel sympathiek en hulpvaardig. Prompte levering en de service van beide dames maakten het koopproces heel plezierig.
Bestelling snel verzonden , mooie ingepakt en verder ook alles prima.
Al jaren bestel ik hier mijn kleding, en altijd heel goed verzorgt, zelfs als je belt krijg je nog hulp bij het uitzoeken.
Nooit geen nee verkoop. Makkelijk passen en ruilen.
Correcte levering
Het uitzoeken van de artikelen op de website verliep soepel. Duidelijke afbeeldingen en informatie over de diverse kledingstukken,waardoor een juiste keuze gemaakt kon worden. Bezorging binnen 2 dagen in een prachtige doos. Alles was prima verzorgd en ik ben erg blij met de mooie kleding.
Snel, gped verpakt, keurig verzorgd en goed gefocumenteerd
Op internet vond ik Schulte Herenmode met de gewenste artikelen, heb opgebeld voor informatie. Werd adequaat te woord gestaan, goed geholpen. De artikelen werden de volgende dag bezorgd in een mooie doos, alles fijn in orde.
Bijzonder goede, beleefde en vriendelijke benadering naar de klant!
Prima kwaliteit,wel een beetje prijzig.
Altijd een goede en snelle service van kwaliteits spullen
Door winkel sluiting aangewezen op webwinkel en ben blijkbaar goed terecht gekomen.
Prima! Snelle levering. Enkel positief!
Goede service en blij met grote maten. Goede merken
voor grote heren maten heb je een goede keus
Goed artikel mooie kwaliteit
Alles in orde
Mooie Corona service , gelukkig geen gebruik van hoeven maken . Alles was goed . Cees
Snelle levering Goede service Goede producten
Mooie overzichtelijke site, makkelijk bestellen en betalen. Snelle levering.
Het was de tweede keer dat ik pyama's bij u bestelde. De levering was stipt op tijd en de verpakking was zeer luxe uitgevoerd. De pyama's zijn ook van uitstekende kwaliteit en zijn bijzonder prettig om te dragen. Mijn hartelijke dank! J.B. Verweij, Alkmaar.
Goedemiddag, bestelling vandaag ontvangen. Wat schets mijn verbazing: 00110760 Seidensticker korte mouwen overhemd donkerblauw 43 Donkerblauw 1 € 59,99 € 59,99 Is geen korte mouw, maar lange mouwen…………..!!!!!!!!!!! Zou toch graag korte mouw willen ontvangen. En eventueel dit met lange mouw willen houden, maar dan met een korting voor het ongemak? Laat maar even iets weten, groeten John van Bommel Tel.06-33033027
Wij hebben ondertussen contact met meneer gehad, Het ging om een fout vanuit onze kant . Wij hebben niet goed gekeken bij het verwerken . Het juiste overhemd gaat alsnog richting de klant. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Snelle service, goed verpakt en uitstekende producten.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG