Filter

Korrekt, op tijd, zoals ik gewend ben

Goed, Korrekt, op tijd etc.

Zeer snelle levering

Binnen 2 dagen mijn bestelling ontvangen en passend verpakt.

• Kwaliteit

Keurig verpakt en snel geleverd.

Prima koop zeker weer bij deze zaak was prima verpakt, en snelle levering.

goed verzorgd

Bestelling snel en goed bezorgd

prima prijs/kwaliteit

Helder in communicatie en snelle levering

• Kwaliteit

Snelle correcte afhandeling van mijn bestelling

Ik heb voor het eerst online bij Schulte besteld, het ging perfect. De zending was er de volgende dag, perfect verpakt in een stevige mooie doos (het betrof een leren jas). Helaas was de jas toch niet helemaal wat ik wilde en heb hem in dezelfde doos waarin reeds een voorbedrukt retour etiket en een eenvoudig retour formulier al inzat, en ik hoefde het pakket geen porto te betalen want het was franco. De facturen en credit facturen waren in no time op mijn email. Ik heb de jas via betaling aan afterpay gekocht en dat verliep ook geheel vlekkeloos. Ik heb dus niet te klagen en ben zeer tevreden over Schulte en Afterpay.

• Kwaliteit

Prima aankondigen van levering en snelle levering

Mijn bestelling van een Barbour- en Gant-artikel werd de volgende ochtend als verzonden aangekondigd. De levering zelf was binnen een dag. Prima prijs/kwaliteitverhouding.

Grote maten, top!!

N aanrader

• Kwaliteit

Meer dan alleen een goede zaak!

Mooie producten, correcte klantenservice en zeer goede afhandeling van retouren.

Kwaliteitsproduct en snel geleverd

• Kwaliteit

Schulte heeft alles wat je wilt!

Kwaliteit, voorradig en snel verstuurd!

• Kwaliteit

Aankoop niet gehouden, vlotte afhandeling

Het materiaal van de polo was te dun, daarom heb ik geretourneerd. Alles soepel verlopen, ook de afterpay die ik had gebruikt handelde alles in één keer goed af.

Fantastisch !!

Zaterdag besteld en maandag in mijn nieuwe look ! Zooooo snel heb ik met het weekend ertussen nog niet vaak meegemaakt ! Schulte bedankt voor jullie snelle service .Ook alles om gratis terug te sturen zat er netjes bij.Was gelukkig niet nodig.

• Kwaliteit

Vlotte levering en heel netjes afgeleverd. Keurig verpakt in een mooie doos. Een plezier om het uit te pakken. Mooi product van mooie kwaliteit.

• Kwaliteit

Goede prijs, goede communicatie, mooie producten

Duidelijke website. Veel keuze. Snelle logistieke afhandeling. Afspraak=Afspraak.

super

bestellen en de volgende dag in een mooie doos bezorgd,klasse

• Kwaliteit

Gemakkelijk bestellen en snel in huis

Prettige webwinkel

Alles prima geregeld

Pantalon zit goed. Dus tevreden

• Kwaliteit

alles keurig op tijd geleverd en zeer netjes en goed verpakt

heb een goede ervaring met Schulte heren mode

Zeer irritant

Levering en service is goed. Echter de reclame die ik nu krijg op mijn laptop is op z'n zachtst gezegd hoogstens irritant. Help.!!!!!! Hoe kan ik deze weer zodanig verwijderen dat deze niet meer opkomt. Het vinkje onder aan dit bericht heb ik maar aangekruist anders had ik het niet kunnen versturen en was mijn mening niet doorgekomen. Ik geef geen toestemming voor verder gebruik van mijn mening / score.

• Kwaliteit

Website was niet duidelijk genoeg waardoor ik verkeerde artikel besteld heb.

Ik wilde hebben Alan Red Virginia. Deze heeft standaard een ronde hals. Echter ik bestelde Virignia (2 letters omgedraaid!) en deze heeft een V-hals. Als je besteld zie je niet dat deze een V-hals heeft.

Prima!!

Ik bestel regelmatig overhemden voor mijn man, maar deze keer voor mijn zoon, die morgen(26/2) jarig is!! Dus ik hoop dat het past.

• Kwaliteit

Maat indicatie is niet helemaal correct.

Heb het bestelde art. Teruggestuurd.

top!

snelle uitlevering prima informatievestrekking