Filter

Geweldig.

De snelheid, service en verpakking van de artikelen was prima.

Pracht product

Goed product, prima verzending. Gaan nog meer overhemden zoeken, leuke prints.

• Kwaliteit

Qu retour beneden alle peil

Toezending verliep vlot. Vest helaas te groot.. Retourzendibg aantoonbaar door u ontvangen op 31 december. 2019. Tot op heden helaas geen bericht van retour ontvangen en "uiteraard" ook geen geld retour ontvangen .Dit is een reden dat ik uw bedrijf niet snel zou aanbevelen

Goed geregeld snelle verzending

Ok

Erg tevreden...

• Kwaliteit

Uitmuntende kwaliteit en service.

Schulte Herenmode daar moet je zijn, uitmuntende kwaliteit en service.

• Kwaliteit

Heel klantvriendelijk en alles erg duidelijk om online te bestellen

Site erg duidelijk voor bestellingen online. Had een te grote maat en erg makkelijk om retour te sturen. Ook erg netjes verpakt in mooie doos. Had achteraf betalen ingevuld en telefonisch nagevraagd hoe dat bij retourzendingen gaat. Erg klantvriendelijk geholpen. Ook de nieuwe bestelling weer netjes verpakt binnengekomen en ja deze keer paste de broek. We zijn er super blij mee. Ga nog een nieuwe bestelling plaatsen nu voor ons de maat duidelijk is. We zijn dus zeer tevreden over het hele concept.

• Kwaliteit

Mooie pyjama die voor mijn grootte perfect past

Wegens mijn grootte is het moeilijk om een passende pyjama te vinden en dankzij Schulte is mij dat gelukt.

Prima webshop

Fijne webwinkel en goede service en kwaliteit

• Kwaliteit

Snelle levering ; mooie merken .

een tevreden klant

zeer goed toegankelijke en duidelijke website. Ruime keuze, eenvoudige betaling en snelle levering.

• Kwaliteit

Geweldig snel en goed verpakt

• Kwaliteit

Duidelijke website, vlotte levering.

Bestelling geplaatst. Onmiddellijk bericht terug dat 1 artikel niet op voorraad was. Contact met klantenservice prima. 1 artikel teruggestuurd omdat het te groot was.

Erg snel en vriendelijk

Het was niet mijn.bestelling.

• Kwaliteit

Helaas de verkeerde maat besteld

Helaas de verkeerde maat besteld, echter de kwaliteit lijkt goed en de levering was ook vlekkeloos.

UITSTEKEND!

Uitstekend!

• Kwaliteit

Het is een goede kwaliteit.

Bijzonder tevreden.

De bestelde jeans werd na enkele dagen keurig door u verzonden en door mij ontvangen, Nogmaals hartelijk dank,

• Kwaliteit

Super websit en snelle bezorging!

Schulte heeft een mooie website met goede relevante selectiecriteria. Daarnaast zijn de afbeelding duidelijk en realistisch. Prijzen zijn incl verzendkosten (geen verrassingen) en de bezorging is snel in keurige verpakkingen (geen beschadigingen daardoor).

perfect

gewoon perfect geregeld.

Snel en correct

Bestellen ging eenvoudig en spullen snel in huis.

Goed en snel geleverd

De bestelling werd keurig verzorgd afgeleverd.

• Kwaliteit

Prima product, prima prijs, snelle levering.

Prima product, prima prijs, snelle levering.

• Kwaliteit

Koop al jaren online, top service

Altijd binnen twee werkdagen bezorgd. Kwaliteit prijs is voor mij de reden te bestellen. Retour zenden is vaak niet nodig!

Prima communicatie en service

Ik kende fa Schulte niet, maar zal na mijn heel goede ervaring , deze ik zeker bij vrienden en bekenden aanbevelen.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG