De snelheid, service en verpakking van de artikelen was prima.
Goed product, prima verzending. Gaan nog meer overhemden zoeken, leuke prints.
Toezending verliep vlot. Vest helaas te groot.. Retourzendibg aantoonbaar door u ontvangen op 31 december. 2019. Tot op heden helaas geen bericht van retour ontvangen en "uiteraard" ook geen geld retour ontvangen .Dit is een reden dat ik uw bedrijf niet snel zou aanbevelen
Inmiddels is de retour verwerkt en is het aankoopbedrag retour betaald.
Ok
Erg tevreden...
Schulte Herenmode daar moet je zijn, uitmuntende kwaliteit en service.
Site erg duidelijk voor bestellingen online. Had een te grote maat en erg makkelijk om retour te sturen. Ook erg netjes verpakt in mooie doos. Had achteraf betalen ingevuld en telefonisch nagevraagd hoe dat bij retourzendingen gaat. Erg klantvriendelijk geholpen. Ook de nieuwe bestelling weer netjes verpakt binnengekomen en ja deze keer paste de broek. We zijn er super blij mee. Ga nog een nieuwe bestelling plaatsen nu voor ons de maat duidelijk is. We zijn dus zeer tevreden over het hele concept.
Wegens mijn grootte is het moeilijk om een passende pyjama te vinden en dankzij Schulte is mij dat gelukt.
Fijne webwinkel en goede service en kwaliteit
Snelle levering ; mooie merken .
zeer goed toegankelijke en duidelijke website. Ruime keuze, eenvoudige betaling en snelle levering.
Bestelling geplaatst. Onmiddellijk bericht terug dat 1 artikel niet op voorraad was. Contact met klantenservice prima. 1 artikel teruggestuurd omdat het te groot was.
Het was niet mijn.bestelling.
Helaas de verkeerde maat besteld, echter de kwaliteit lijkt goed en de levering was ook vlekkeloos.
Uitstekend!
Het is een goede kwaliteit.
De bestelde jeans werd na enkele dagen keurig door u verzonden en door mij ontvangen, Nogmaals hartelijk dank,
Schulte heeft een mooie website met goede relevante selectiecriteria. Daarnaast zijn de afbeelding duidelijk en realistisch. Prijzen zijn incl verzendkosten (geen verrassingen) en de bezorging is snel in keurige verpakkingen (geen beschadigingen daardoor).
gewoon perfect geregeld.
Bestellen ging eenvoudig en spullen snel in huis.
De bestelling werd keurig verzorgd afgeleverd.
Prima product, prima prijs, snelle levering.
Altijd binnen twee werkdagen bezorgd. Kwaliteit prijs is voor mij de reden te bestellen. Retour zenden is vaak niet nodig!
Ik kende fa Schulte niet, maar zal na mijn heel goede ervaring , deze ik zeker bij vrienden en bekenden aanbevelen.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG