Heel tevreden, heel snel verzonden!
Geweldig!!!
Je koopt en betaald een Jas van euro 1600 via internet. Je krijgt een bevestiging dat hij verstuurd wordt en vervolgens krijg je een dag later een belletje dat hij via een vestiging in reservering staat en niet geleverd kan worden. Vervolgens krijg je meneer Edward Schulte aan de lijn ( wat onbeschofte vlerk is dat ) die je vervolgens uitlegt dat het leven zo in elkaar zit en vervolgens het gesprek beeindigd. ( lees de hoorn er op gooit ). Mijn rechtsbijstand zal dit voor mij afhandelen. Koop nooit iets hier
Bedankt voor uw feedback via KiyOH, Het enige dat u van ons ontvangen hebt, is een bevestiging van het plaatsen van uw order. Wij hebben netjes met u telefonisch contact opgenomen dat deze jas bijna gelijktijdig besteld is in de zelfde maat. De andere klant was een fractie eerder met bestellen zodat de laatste maat 60 van deze jas op verzoek van de klant apart is gehangen om in onze winkel te mogen passen. Wij hebben u laten weten, mocht de klant de jas niet passen, wij u deze jas alsnog na u zouden kunnen opsturen i.p.v u meteen een uitverkocht melding te sturen. Gezien u zelf aan gaf de bestelling te willen annuleren hebben meteen het aankoopbedrag retour gestort. Wij hebben alles netjes afgehandeld. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Hallo, Ik heb helaas niks mogen ontvangen na het bestellen. Wel een mooie site.
mooie artikelen en snelle levering
Waar ik bij mijn eerste aankopen (3 artikelen en ruim 600 euro) van onder de indruk raakte was dat het op meerdere gebieden mooier, professioneler en klantvriendelijker is dan ik verwachtte. Het assortiment is op de website zeer toegankelijk door keuzevinkjes Razendsnelle orderbehandeling en verzending De verpakking (het eerste fysieke contact) straalt kwaliteit uit Eventuele retourzending (bij mij 1 keer grotere maat) is klantvriendelijk De consumentenprijs voor kleding van merk Paul en Shark is stevig, maar is in balans met kwaliteit en draagcomfort en vergelijkbaar met die van een grote maten winkel in mijn omgeving.
Prachtige winkel.
De service en kwaliteit zijn erg goed.
Een beetje huiverig om te bestellen wegens de ietwat verouderd ogende website. De details die echter per product worden vermeld zijn erg goed, inclusief ale nodige fotoâs. De naam is niet zo fancy als vele andere webshops die kleding verkopen, maar dat houd me zeker niet tegen. Ik kom graag nog eens terug! Tipje: iets minder papier (pakbon) bij de bestelling. (;
Mooie merken en veel maten op voorraad en super fijne service. Je voelt je zelfs on-line op en top klant!
Levering snel en alle a merken beschikbaar
Jas was niet op voorraad, terwijl ik eerder een bevestiging had gehad dat de jas wel op voorraad was. Vervolgens een mail ontvangen met de boodschap dat de jas niet op voorraad was en dat ze de jas besteld hadden bij de leverancier. Enkele dagen later werd de jas alsnog geleverd. Al die tijd werd ik perfect op de hoogte gebracht en gehouden. Chapeau!
Goed en snel
Uitstekende website, goede aanwijzingen voor maten. Snel en op de afgesproken tijd bezorgd. Topper.
Goed En snel
heb wel één aanmerking .. betreft de coltrui geel .. op jullie side is de kleur veel helderder dan in werkelijkheid âŠ. MAAR ; de kleur in werkelijkheid is veeeeel mooier !
uitgebreide keuze, goede sorteringsmogelijkheden, net prijsniveau, snelle foutloze levering
Ook tijdens de drukte van de feestdagen, alles mooi op tijd gekregen...
Ziet er netjes uit Snel binnen Maar viel tegen..
Goede website met veel nuttige aanvullende informatie. Snel en goed geholpen.
Perfect correct vriendelijk
Prachtige Paul&Shark truis, zoals altijd uitstekende kwaliteit en nu met korting in de sale. Dat is boffen!
Deze week weer een mooie katoenen Hiltl ( all Season pantalon gekocht. Past prachtig en was keurig verpakt en de dag na bestellen al binnen. Wij hebben jaren geleden heel veel gekocht toen men.Charles er nog was. Nu is het voor ons heel prettig dat we via de webshop nog steeds mooie kleding bij Schulte kunnen kopen.
Bestelling mooi op tijd en perfect, precies als op de afbeelding.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
⹠Alla kunder kan lÀmna en recension, men alla recensioner mÄste följa vÄra anvÀndarvillkor och integritetspolicy
⹠Vi genomför bÄde automatiska och manuella granskningar för att minimera förekomsten av falska recensioner.
âą Recensioner som skickas in âspontantâ publiceras direkt online och granskas inom 72 timmar för verifiering.