Groot assortiment waardoor je altijd wel slaagt. Snelle en keurige afhandeling van de bestellingen. Retourneren eenvoudig.
De website is zeer overzichtelijk en uitgebreid. Maattabel is eveneens zeer duidelijk.
zie hierboven
goede website. snelle levering. product goede kwaliteit.
Van bestelling tot aflevering goede begeleiding. Soms met maten is het wat moeilijk.
xxxx
Mijn bestelling was snel voor elkaar
Ik bestel voor mijn vader van 93 en hij is dik tevreden over uw ondergoed zit perfect!!
Snel geleverd! Artikel naar wens
Gedaan
Was eerste keer dat we wat hebben besteld, echt zeer tevreden
Fijne webshop,goed aanbod,snel geleverd heel netjes verpakt
Altijd snelle levering, chapeau !
kwaliteit goed
inmiddels al weer 2 x kort achter elkaar besteld bij Schutte , zit echt mooie kwaliteit ( merkkleding ) tussen. Een aanrader dus voor wie nog niet eerder besteld heeft en van kwaliteit houd
Bestelde een 3xl trui. Die voelde wat te klein. Dus bestelde een 4xl, zelfde trui. Wat blijkt? De truien zijn PRECIES even groot...... Dat is toch raar? Verder bestelde ik bij drie verschillende websites iets. Tegelijkertijd. Komen in 1 doos van schulte bij ons aan... Dat js duurzaam! Maar de merkbeleving van de sites van spiering en olymp is hiermee gereduceerd tot van generlei waarde. ( vanuit marketing perspectief) Ik zou dit versterken door in een begeleidend schrijven te melden dat je het uit duurzaamheidsoverwegingen samen distribueert. Maar laat het merk wel terugkomen in de aflevering. Zou ik zeggen. Vrgt
Grote maten kopen is soms heel lastig. Of veel te groot, danwel weer te klein. Ik ben zeer tevreden tot dusver!
Gewinkeld online ,besteld en de dag erna in huis. Top
Prettige site, correcte afwikkeling, super snelle levering.
Helaas was de kleding te groot , soms weet je niet hoe het valt . Bestel opnieuw de goede maat
Reeds voor ik mijn bestelling plaatste, had ik mijn twijfels of online bestellen van een pantalon verstandig was. Ik weet nu zeker dat het zeer onverstandig was. Op zich was de pantalon volgens mij van goede kwaliteit, maar hij paste van geen kant. Ik zal dus nooit meer een pantalon online bestellen. Tot mijn spijt heb ik uw pakket retour moeten sturen. Graag storten van het aankoopbedrag van €99,95 op mijn bankrekening NL60 RABO 0331596482. Jammer! Met vriendelijke groet, A.Flamand
Zeer goede zaak
De bestelde jas is prima Was keurig verpakt en fijn dat jullie grote maten hebben. Voor herhaling vatbaar. Vriendelijke groet linda verbakel
Pakket zou dinsdag binnenkomen. Het is nu vrijdagmiddag en heb nog steeds niks gehoord. Als mijn pakket vertraging heeft kan dit, maar geen 3 dagen zonder iets te laten weten. Ik heb deze mail om mijn bestelling te beoordelen ook al ontvangen terwijl mijn pakket er nog niet is.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG