Filter

De bestelde jas is prima Was keurig verpakt en fijn dat jullie grote maten hebben. Voor herhaling vatbaar. Vriendelijke groet linda verbakel

• Kwaliteit

slechtste bezorgservice die ik ooit heb gezien

Pakket zou dinsdag binnenkomen. Het is nu vrijdagmiddag en heb nog steeds niks gehoord. Als mijn pakket vertraging heeft kan dit, maar geen 3 dagen zonder iets te laten weten. Ik heb deze mail om mijn bestelling te beoordelen ook al ontvangen terwijl mijn pakket er nog niet is.

• Kwaliteit

niets maar dan ook NIETS op aan te merken !

Gewoon goed ! Alles klopte van site tot thuis !

Perfecte producten

Naast prima producten houdt men zich ook aan gemaakte afspraken.

• Kwaliteit

Alles netjes gekomen. De dozen stralen kwaliteit uit. Wil je iets terugsturen, kan dat heel makkelijk met dezelfde doos en een label met adres. Gelukkig waren deze twee truien heel mooi.

• Kwaliteit

Top artikel bij een top winkel

Duidelijke informatieve site.Ruime keuze in artikelen betalingswijzen. Snelle en goed verpakte zending. Top!!!

• Kwaliteit

Goed funktionerende site met goed keuze

Ik bezoek Schulte voor de overhemden. Over het algemeen OK. Alleen in wat ik zoek maat 43, wijde fit, lange mouw, borstzak en het liefst button down of vergelijkbare kraag zou de keuze groter moeten zijn. Dan zouden het 5 sterren geweest zijn.

Prima organisatie

Snelheid van verzenden na bestellen kan wel wat sneller. Vrijdag besteld, vrijdag week later geleverd.

Snel en goed!

Mooie hemden van goede kwaliteit ontvangen.

zeer goed

alle bestelde artikelen keurig verpakt ontvangen hiervoor mijn dank

Goed verpakt, goede artikel

Prima, tijdige levering

Snelle en keurige service

Keurig verpakt en zeer snel geleverd.

Prima kleding

Snel en goed

• Kwaliteit

Zeer goede en eerlijke service.

Zeer goede en eerlijke service.

• Kwaliteit

Duidelijke website, na bestelling duidelijke informatie en keurig verpakt in doos. Bestelde broek wist ik precies wat ik van moest verwachten.

• Kwaliteit

Goede collectie, snel geleverd.

Ik heb meerdere keer bij Schulte besteld en ik heb louter positieve ervaringen. Ook telefonisch is de ondersteuning erg goed.

• Kwaliteit

Makkelijke website, snelle levering.

Op de website snel het juiste shirt gevonden, voor mooie prijs, besteld in de avond, volgende dag verzend bevestiging en andere dag ontvangen. Keurig verpakt, goede en snelle service. Top.

• Kwaliteit

snelle probleemloze levering met eenvoudige gratis retourmogelijkheden

mooi en groot assortiment en goed werkende website

• Kwaliteit

Goed verzorgd en op tijd aangekomen.

Prima, blijf de website volgen.

• Kwaliteit

heerlijke winkel waar ik altijd kan slagen!!

top en snel

bestelt betaald ontvangen

bestelt betaald ontvangen aangetrokken

• Kwaliteit

Prettig, snel en goed verzorgd

• Kwaliteit

Top kwaliteit! Snelle levering!

Top kwaliteit! Snelle levering! Colbert gekocht in de sale. Je krijgt waar voor je geld. Ook nog eens in een strakke hoes geleverd. Daarom 5 sterren.

Verzorging is goed.

Het bestelde overhemd was wat ik wou maar paste niet. ik wil dit overhemd Giordano blauw rood print wel in de maat XXL wait (buikmaat 42.48 . groetjes G van Tilborg.

• Kwaliteit

zeer fijne herenkledingzaak, met een zeer goede klantenservice.

Zeer fijne herenkledingzaak, met een geweldige klantenservice

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG