Filter

Snel en goed geregeld

Na de bestelling werd het artikel binnen enkele dagen geleverd. Helaas geen informatie over de bezorging via Post NL. Maar al met al tevreden.

• Kwaliteit

Ik heb voor het eerst iets bij uw bedrijf online besteld. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de pyamabroek die ik had besteld, maar ook over de afhandeling hiervan. 2 dagen na bestellin had ik het product al in huis, zeer netjes verzorgd. Ik beveel uw bedrijf van harte aan en zal zeker zelf ook nog weleens een bestelling plaatsen.

• Kwaliteit

levering en retour vlot gebeurd

Grote keuze in kleding

Slecht

Ik heb woensdag een ganse dag thuisgezeten op de track stond dat de bezorger onderweg was. Rond 18h00 veranderde dit alsof hij aan de deur geweest was maar dat klopte niet er zat ook niks in de bus. Op de track stond dat ze vrijdag terug kwamen, vrijdagmorgen terug bezorger onderweg niks gezien en dat veranderde terug alsof ze aan de deur geweest waren wat zeker niet zo was (terug niks in de bus) Daar stond ook op dat de zending in een afhaalpunt zou gedropt worden wel niet waar. Dus ik heb nog niks ontvangen Deze gang van zaken maakt me zeker niet blij !

Keurig verzorgd

Herenpantalon Dublin paste precies en ik ben er heel erg blij mee. Super snel bezorgd en netjes verzorgd.

Vriendelijke professionele service

Perfecte afhandeling.

Goede site, Mooie aankoop. Prima afhandeling!

Goed zoals het moet

Snelle levering, eenvoudig te bestellen. En compleet onbeschadigd bezorgd

Altijd geslaagd

Correct, goede service, vriendelijk, goede keus

Goed. Afgewikkeld

• Kwaliteit

Zeer vlotte en snelle levering !!

Artikel volgende dag al binnen en voldeed aan verwachting (maat )

top service

voor bestellingen via Internet is de orderafhandeling uitstekend. En kom ik in het filiaal Heemstede, dan word ik daar ook keurig geholpen.

toppie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

prima !!!!!

Ok

In orde.

Snelle goede service

Overhemd besteld, snelle service. Helaas moest ik hem terugsturen. Duidelijke aanwijzingen daarvoor

Wereldklasse!

De winkel in Noordwijk is met een Rolstoel (www.2kerr.com) niet te betreden. Maar de webshop maakt een hoop goed. Wat een uitgebreide shop. Werkelijk alles is er te vinden en duidelijk en goed omschreven!!

• Kwaliteit

Pantalon terug, altijd maat 27 .deze was te klein ?????!!!!!! begrijp het niet . Ook niet aangekomen

Ruim aanbod, echte herenwinkel

Makkelijk bestellen, goede bijpassende maten vinden is soms nog een uitdaging.

goed zo

goed en snel ga zo door

Keurige levering

Assortiment is super met name voor mannen met wat grotere maten. Wij zijn uiterst tevreden

uitstekend en snel

zie boven

Uitmuntend

Zowel bestel -als leveringsproces formidabel.

Onwijs snelle correcte levering

Ik heb de bestelling zaterdag gedaan en tot mijn verbazing werd hij maandag al bezorgd en ook nog luxe verpakt

een geweldige trui

Ik heb al vele jaren truien van Paul & Sharp , maar ik vind deze trui toch wel erg duur

• Kwaliteit

Keurig verpakt en snel in huis!

Alles wat besteld was gewoon op voorraad en keurig verpakt. Ook nog eens snel in huis.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG