Filter

Top Service en kan niet beter

Zoals altijd een excellente service

Zeer snelle levering

Heel snelle levering , van zeer goede kwaliteit

goed product

kwaliteit en prijs zijn niet helemaal in overeenstemming...

Zeer tevreden!

Prachtig overhemd! Mouwlengte prima, keurig verpakt! Mooi afgeprijsd, anders wel duur.

Razendsnelle levering

Goede site, duidelijk en redelijke prijzen. Mijn laatste bestellih werd wel erg snel geleverd (de volgende dag reeds)

• Kwaliteit

De slips van Schiesser kwamen keurig op tijd aan op donderdag 8 augustus 2019. De slips van Schiesser zitten altijd perfect volgens mijn man!

nvt

ik moet zeggen het was de eerste maal dat ik bij uw firma wat kocht en moet zeggen dat de service en betaling oke is een volgende keer weer maar liefst iets meer korting aangezien ik AOW ben. het is een suggestie.

perfect ook met maattabel

perfect

• Kwaliteit

Keurig verzorgd en vlug bezorgd

Professionelen en stipt

Pak keurig aangeleverd in een stofhoes. Traject van bestelling tot aflevering ging erg vlot.

• Kwaliteit

Prima service en duidelijke levering

Erg tevreden met Schulte Herenmode. Snelle levering(vaak al dezelfde eerstvolgende werkdag). Ook erg handige verpakking: - bij bestelling van 1 polo past het in de brievenbus - mooie verpakking: je kan het openen en bij niet tevreden in dezelfde verpakking retour sturen door handige strip

• Kwaliteit

Vlot, goed verpakt, ruime keuze

Keurige aflevering

Dit was mijn eerste keer prima bevallen.

alles volgens verwachting

Het artikel uitgekozen, besteld, betaald en de volgende dag in huis. Het artikel voldeed aan de verwachting.

• Kwaliteit

Je krijgt wat je graag besteld.

Levering van prima kwaliteit en aandacht met zorg.

• Kwaliteit

Eenvoudig te bestellen, snelle levering, keurig verzorgd

Ik zocht een speciale kleur overhemd, dat vond ik bij dit bedrijf. Bestellen ging eenvoudig en binnen 2 werkdagen had ik het overhemd thuis. Overhemd was alleen slordig verpakt, mouwen waren bijv. opgerold. Overhemd niet met spelden, karton e.d. ingepakt.

• Kwaliteit

Makkelijk besteld, goede prijs, mooi overhemd

Mooi overhemd besteld met extra lange mouwen. De aanbiedingsprijs was erg mooi om een keer Schulte Herenmode te proberen. Tevreden met het overhemd. Ook de bezorging was snel en goed!

• Kwaliteit

Schulte Herenmode is een fantastisch bedrijf om zaken mee te doen.

Zowel de bestellingen alsook retourneren verloopt zonder enige problemen. Chapeau!

• Kwaliteit

Snelle levering van mooi overhemd

Overzichtelijke site, en artikel is geheel zoals verwacht

• Kwaliteit

Fijne prijs en snel geleverd.

• Kwaliteit

mooie collectie, snelle afhandeling, snel verzonden

zie bovenstaand

• Kwaliteit

Prima website, snelle levering , goed en mooi verpakt.

Uitstekende webwinkel

• Kwaliteit

De levering van het door mij bestelde product geef ik een hoge waardering. De kwaliteit van het geleverde product heeft een hoge waardering, vaak moet je maar afwachten wat je ontvangt. Verder zou ik mijn vriendenkring aanbevelen om aankopen bij uw bedrijf te doen, daar de levering en de kwaliteit mij aanspreekt.

deze keer weinig keus in gekozen assortiment in mijn maat 4XL

Opvallend weinig overhemden met korte mouw in mijn maat 4XL t.o.v. de vorige bezoeken op de site

• Kwaliteit

Ervaring met Schulte herenmode tot nu toe uitstekend.

Ervaring met Schulte herenmode tot nu toe uitstekend.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG