Levering snel afgehandeld en alles in orde
positief
Zie boven
Bestelling snel geleverd , helemaal goed
alles volgens wens keurig verpakt, op afgesproken tijd, helemaal niets op aan te merken.
Bestelling werd snel uitgevoerd en de geleverde overhemden zijn van goede kwaliteit. Afterpay - werkt bijzonder goed: betalen na "levering". Inmiddels betaling gedaan. Prima. Nadere bestellingen zullen dan ook niet uitblijven of een bezoek aan één van Uw filialen.
na 2 dagen al de bestelling binnen, prima.
Goede info, vlotte aflevering.
Enkel dagen na bestelling goederen in stevige doos ontvangen. Gewoon "GOED".
X
Wij hebben meneer persoonlijk gesproken en het pakket is inmiddels in bezit bij de klant. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Op de site staan foto's van producten die als ze besteld worden krijgt de klant een andere product.
Wij hebben met meneer persoonlijk contact opgenomen. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Voor de 1e keer bij Schulte Herenmode een overhemd besteld. Bij ontvangst constateerde ik dat het overhemd vol met gekleurde punten en strepen zat...........echt weeffouten. Wat betreft op tijd en keurig ontvangen ben ik wel positief.
Eerste aankoop bij Schulte Herenmode heb ik zeer goed ervaren, snelle en verzorgde bezorging van het bestelde artikel. Verpakking uitstekend in goede doos. Alleen maar lof!!
Omdat het bestelde niet op voorraad bleek moest ik een tweetal dagen extra wachten, maar de communicatie daarover was prima en ik had het gevoel dat er aandacht is, voor mij als klant. eerdere ervaringen bevestigen dat beeld.
Geen aanmerkingen, alleen complimenten, keurig verpakt, artikel volledig naar wens!
Doen wat er beloofd is!
Snel , timing correct , zeer mooie en kwalitatieve verpakking , website en mailverkeer gebruiksvriendelijk , kwaliteit kledij super , goede opvolging , retourneren goed georganiseerd. Dit is ECHT gemeend. Paul Berben.
Goede website snelle levering en makkelijk kosteloos retour zenden in 1 woord geweldig
Snelle levering en goede kwaliteit
Bestelling snel en netjes afgeleverd. Goed verpakt
Goede en snelle service. Bestellen en de volgende dag in een mooie doos s'ochtens bezorgt.
snelle en goede levering van een goed product
Gewoon uitstekend
Zeer tevreden over de kwaliteit van het product (Schiesser boxershorts) en de snelle levering.
Alles goed geregeld. Veel keuze, duidelijke website en snelle verzending!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG