Zeer snelle levering

Webshop is duidelijk en je kunt snel je verf vinden. De levertijd was snel. Zelfs een dag eerder als er was gezegd.

Levering uit voorraad en eerlijke prijs

Prima geregeld, snel in huis

kan niet beter

snel en correct geleverd

Snelle levering en goedkoop!

Scheelde bijna twee tientjes per verfpot!

Peps schilderwerk strak en sterk

Artikelen snel in huis en heerlijke verf om te schilderen. En met liefde en aandacht maak je elk project groot!

Geweldig snel geleverd en een top product

Netjes en goed ingepakt en snel geleverd tot de volgende keer

Mooie korting en snelle levering.

Zeer goed!

Alles verliep vlot....zeer goeie prijzen!

Snel geleverd.

Snel geleverd,goed verpakt.

Snelle levering , goede kwaliteit

Heel tevreden, volgende dag al bezorgd

Super ontvangen

Goed, snel en klantvriendelijk

Op een vrijdag verf besteld. Wat behoorlijk goedkoper was dan de overige webwinkels. Helaas bleef onze bestelling hangen bij PostNL. Daarom maar eens contact opgenomen met Verfonline-XL. Ontzettend vriendelijk en snel geholpen. Onze bestelling is nogmaals verzonden en de volgende dag netjes bij ons afgeleverd. Wij raden Verfonline-XL zeker aan.

Komen afspraken niet na

Komen afspraken niet na.

Tape verwijdert heel makkelijk, dus je moet wel goed plakken, maar laat absoluut geen sporen/lijmresten achter, dus perfect voor wat ik wilde.

Meer als tevreden

Zee4 tevreden

Goede prijs en snel geleverd

Wat een verschillen in prijs als je dezelfde verf wilt kopen. Ik kwam uit bij Verfonline en had het de volgende dag in huis. Ik ben tevreden.

Zeer goed bedrijf !

Mijn bestelling is goed en snel geleverd !

Betrouwbaar en goed

Snelle service en goede kwaliteit.

snelle liveren

goed prijs en snellen lieveren

Alles netjes op tijd geleverd

Renovlies behang besteld. Prachtige kwaliteit, niet duur en alles snel afgeleverd!

Van de 3 bestelling gaan er 2 goed en 1 fout en daar is veel verbetering mogelijk

Zo lang het automatisch gaat is het allemaal prima en snel. Gaat er tijdens transport iets mis krijg je toezeggingen die niet worden nagekomen en komt de bestelling dagen later als je het al niet meer nodig hebt, op kleur gemengd kan niet retour en wat wel retour kan kost je dan ook nog tijd en 6,95 retourkosten. Daar is een grote verbetering te behalen in de service. Je wilt als consument niet aan het lijntje gehouden worden en dat er slagvaardig in oplossingen wordt gedacht en geen toezeggingen worden gedaan die niet nagekomen worden of kunnen worden. Geef dan de keus, geld terug en zelf ophalen bij een verfvakhandel in de buurt zodat je door kunt.

Snel het juiste product

Meerdere keren besteld en altijd snel het juiste product geleverd tegen een scherpe prijs.

Supersnel en goed

‘‘s Avonds besteld en de volgende middag al ontvangen en de juiste kleur

Weinig respect voor de klant.

Na de dag dat ik een opdracht heb geplaatst ontvang ik een mail waarop 10% korting wordt aangeboden op een bestelling. Een mail gestuurd met mijn beklag hier over. Hier wordt niet op gereageerd. Wel € 20,00 door mijn neus geboord. RESPECTLOOS!!!!! Over het produkt geen klachten.

Goede service goed product

Magalhaesweg 8