product naar tevredenheid

Verpakking glasvlies onvoldoende voor schadevrij verzenden. Koppen moeten dikker ingepakt worden.

Top, zoals beschreven. Optijd geleverd!! Binnen 24 uur.

Precies geleverd wat er besteld is en super snel

Precies geleverd wat er besteld is en super snel.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Verkopen A merk kwaliteit en uitgebreid assortiment. Binnen dag in huis.

Snelle levering, zeer goeie verf

Vandaag besteld de dag nadien al in huis, Sikkens Verf smeert vlot open en dekt zeer goed De plekken op de Quick-Step gaan er ook makkelijk uit met wat water en zeep of wat nagellak remover. Zeker voor herhaling vatbaar. Top 10/10

Snel geleverd en een hele mooie prijs met extra korting.

Goede verf & behulpzaam

Ik ben erg tevreden over Verfonline XL. Wij hebben de afgelopen maanden veel verf besteld voor de verbouwing van ons huis. De verf word snel geleverd en ziet er top uit. Een paar kleuren die wij wilden stonden niet in de kleuren galerij, maar met een belletje was het geregeld en konden deze kleuren voor ons worden gemengd. Een kleur wijkt erg af van de tester. Bij het melden van dit probleem werd er goed meegedacht en hebben we nieuwe verf ontvangen waar we wel blij mij zijn! Bedankt voor de service, ga zo door!

Ligt het aan de verzender of de bezorger ?

Eerste ervaring valt tegen ,eerste bezorging mislukt , snelle reactie van klantenservice maar weer niet compleet geleverd en weer een geopend product , we wachten af

Snelle levering en goeie service!

Perfect!

Snelle levering, goede verf

Verf emmer was niet volledig afgesloten

Het was jammer dat de 10 liter verf emmer niet volledig afgesloten in de verpakking zat, wat na uit de verpakking halen natuurlijk de nodige rommel gaf. Doordat de emmer natuurlijk geheel onder de verf zat kwam dat ook tijdens het verwerken telkens terug. Geluk was wel dat de emmer in een plastic zak zat in de doos waardoor de uitgelopen verf daar in zat, anders had ik niet voor de kartonnen verpakking ingestaan. Graag volgende keer emmer beter controleren en misschien tape om de deksel/emmer aanbrengen.

Snelle levering met prima product

Besteld en perfect geleverd zoals voorzien.

Gewoon correct en op tijd geleverd

Product geleverd volgens afspraak

Stipt en goedkoop

Goede prijs kwaliteit verhouding en stipte levering

Vlekkeloze bezorging.

Ziet er goed uit maar resultaat op de muren nog even afwachten.

Het was zoals ik verwacht had, makkelijk contact en goe advies. Snelle levering en makkelijk achteraf betalen, helemaal top. Nu fijne kerstdagen en goed begin!!

Supersnel

Verf op kleurnummer bij deze Verfonline-XL shop was snel gevonden in tegenstelling tot enkele concurenten. De verf in de middag besteld en de volgende dag geleverd ondanks dat ze zelf een dag later aangaven. Topklasse!

Alles OK

Alles was prima. Alleen wil ik het aandacht vestigen op het feit dat een pot verf open was met een klein verlies van verf. Iemand heeft het moeten sien wan de pot was ingepakt in een bijkomende plastieke zak. Sorry voir de taal. Ik ben franstalig...

Uitstekende prijzen

Kwaliteits verf voor een goede prijs

toch niet helemaal tevreden

Heb vier blikken besteld drie waren er goed één was behoorlijk gedeukt

Goede verf qwa uitstrijken en dekking

Geweldig geregeld

Juiste verf besteld goede kwaliteit emmers en vandaag besteld 1a2 in huis super

Heel tevreden

Correcte info over de producten. Zeer tevreden met de aankoop. Vlotte levering Diensverlening is super, probleem met uitgelopen verf werd meteen opgelost.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo