Goede prijs en snel geleverd

Wat een verschillen in prijs als je dezelfde verf wilt kopen. Ik kwam uit bij Verfonline en had het de volgende dag in huis. Ik ben tevreden.

Zeer goed bedrijf !

Mijn bestelling is goed en snel geleverd !

Betrouwbaar en goed

Snelle service en goede kwaliteit.

snelle liveren

goed prijs en snellen lieveren

Alles netjes op tijd geleverd

Renovlies behang besteld. Prachtige kwaliteit, niet duur en alles snel afgeleverd!

Van de 3 bestelling gaan er 2 goed en 1 fout en daar is veel verbetering mogelijk

Zo lang het automatisch gaat is het allemaal prima en snel. Gaat er tijdens transport iets mis krijg je toezeggingen die niet worden nagekomen en komt de bestelling dagen later als je het al niet meer nodig hebt, op kleur gemengd kan niet retour en wat wel retour kan kost je dan ook nog tijd en 6,95 retourkosten. Daar is een grote verbetering te behalen in de service. Je wilt als consument niet aan het lijntje gehouden worden en dat er slagvaardig in oplossingen wordt gedacht en geen toezeggingen worden gedaan die niet nagekomen worden of kunnen worden. Geef dan de keus, geld terug en zelf ophalen bij een verfvakhandel in de buurt zodat je door kunt.

Snel het juiste product

Meerdere keren besteld en altijd snel het juiste product geleverd tegen een scherpe prijs.

Supersnel en goed

‘‘s Avonds besteld en de volgende middag al ontvangen en de juiste kleur

Weinig respect voor de klant.

Na de dag dat ik een opdracht heb geplaatst ontvang ik een mail waarop 10% korting wordt aangeboden op een bestelling. Een mail gestuurd met mijn beklag hier over. Hier wordt niet op gereageerd. Wel € 20,00 door mijn neus geboord. RESPECTLOOS!!!!! Over het produkt geen klachten.

Pot verf kapot

Er was een blik verf kapot tijdens levering

snelle service

snelle levering , makkelijke site

Snelle service, mooi verpakt voor de transport En uitstekende verf. Dekt in 1 laag, zonder strepen

Vlotte levering

Goede prijzen.

goede kleur peper-grey, goede verfkwaliteit, dekt al met eerste verflaag

Topverf

Voor 23:59 besteld is de volgende dag thuis..

Mijn bestelling was 3 dagen later thuis.

Prima verf en snelle levering

Snel in huis, goed verpakt

Kan niet beter

Zeer slechte service bij de helpdesk

0 service

snel duidelijk goed product

Goed product tegen een scherpe prijs. Snel en netjes geleverd.

Super prijs/kwaliteitsverhouding en zeer uitgebreid assortiment. Een absolute aanrader!

Alles super en snel

Dit zegt het, goede prijs, snel geleverd, top

Snel geleverd wat we besteld hadden

Prima service.

Supersnelle levering van een kleur die eigenlijk uit de collectie is. Top!

fijne winkel

erg goed om te bestellen en snel geleverd en als er iets is dan is de communicatie goed

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo