Laden reviews...
572 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen prijzen klanten consistente snelle levering, vriendelijke service en scherpe prijzen. Het brede assortiment en de duidelijke website helpen kopers snel te vinden wat ze nodig hebben. Een enkele bestelling kende voorraad- of leveringsproblemen, maar overwegend is de tevredenheid hoog en wordt de ondersteuning als betrouwbaar ervaren. De ervaring onderstreept prijs-kwaliteit, efficiëntie en gebruiksgemak.
Sigma verf aangekocht via hen. Deze werd zeer snel opgestuurd. Bij aankomst bleek 1 vd verfpotten (4L) te zijn opengegaan tijdens transport. Via de website snel gevonden wat de procedure is voor een 'klacht', mail opgemaakt en alle foto's toegevoegd. Zelfde dag nog werd een nieuwe verfpot opgestuurd en een dag voor de schilderwerken geleverd, extra goed ingepakt. Niets extra betaald, gewoon droog aan de haak pure klantenservice zoals het moet zijn. Prijzen waren ook zeer goed - kan bij deze dus enkel maar aanbevelen. Als we in de toekomst nog schilderen dan weet ik waar aan te kopen.
22 June 2026
Basil
Mortsel
20 June 2026
Sjouke
Heino
Prima kwaliteit en snel geleverd
19 June 2026
H
Rotterdam
Goede merkers van goede kwaliteit en bezorgd de volgende dag!
18 June 2026
Martine
Dilsen-Stokkem
Ik had verkeerde verf besteld. Goede Communicatie.bij contact. Dit is meteen gecorrigeerd en de volgende dag al geleverd. Mijn eerder al betaalde verf had ik snel terug.
18 June 2026
Sylvia
Amsterdam
Uitstekend, snel besteld en geleverd.
17 June 2026
Hans
Brech
top vlug geleverd
17 June 2026
Leo
Ammerzoden Nederland
Het personeel is zeer behulpzaam en denkt mee. Snelle levering en goede verf. Ik kom hier zeker weer terug.
16 June 2026
Oude-Tonge
15 June 2026
Shahzad Bajwa
Spijkenisse
Makkelijke site; snelle bevestiging bestelling en nog sneller geleverd!
15 June 2026
Eric
Schiedam
Bezorgen volgende dag werd niet waargemaakt
13 June 2026
frits
Wezep
goed vlot en degelijk behulpzaam
13 June 2026
jan
meppel
Ik heb de muurverf nog niet gebruikt, Maar vast voor een mooie prijs gekocht voor mijn nieuwe appartement.
12 June 2026
Hans
Arnhem
Binnen een dag geleverd TOP
12 June 2026
mieke
Ingen
Bus verf besteld. Werd netjes verpakt en vlot geleverd..
10 June 2026
W
Driebergen-Rijsenburg
Goede kwaliteit , niet duur en snelle levering.
10 June 2026
Leo
Ter Apel
Goed en snel
Jan
Nieuwe-Tonge
Verfblik kwam met ingedeukte zijkant en bolle onderkant aan. Blijkbaar ruw vervoerd.
Beveelt niet aan
Corine
Zoetermeer
Snelle levering, bij problemen denken ze mee en komen ze met snelle oplossing. Tevens zeer vriendelijk.
Wahida
Driebergen-Rijsenburg
In eerste instantie verkeerde verf ontvangen. Dit is echter zeer snel gecorrigeerd en juiste bestelling ontvangen. Al met al prima opgelost!
Jetze
Vorde
Snelle levering en heel goed verpakt! Ik heb het impregneermiddel nog niet gebruikt i.v.m. het wisselvallige weer, dus daar kan ik nog geen oordeel over geven.
8 June 2026
Kim
Dordrecht
Mooi en goed te verwerken renovlies. Na één keer oversausen dekkend. Een paar rollen waar tijdens transport door Post NL beschadigd en niet meer bruikbaar. Één belletje en er werden direct twee rollen opgestuurd. Super service.
7 June 2026
Pieter
Hasselt
Nooit geen klachten gehad
6 June 2026
Henny
COEVORDEN
Alles netjes bezorgd, en de bestelde artikelen waren keurig verpakt.
6 June 2026
jan