Snel geleverd volgens afspraak.

top

Netjes op tijd.

Snelle levering.

Snelle levering.

Snelle en correcte levering. Prima prijs

goede service

Geweldige service en snelle levering

Geweldige service en snelle levering!

Goede verf uitstekende service

Verf besteld,3 potten van 10 liter. 1 pot verf verongelukt bij post nl,gebeld en dag nadien had ik mijn 3 de pot al bij me thuis.

Ronduit slecht

2 bussen verf van elk 2,5 liter geleverd gekregen. één blik verf was half leeg en lekte door de doos heen op de nieuwe stoep tegel van Schellevis beton, een tijd bezig geweest om schoon te maken, wat niet helemaal gelukt is. Een reactie gehad, we gaan er mee aan de slag met uw klacht, maar nog geen contact gehad.

Goed en snel

Het bestelde volgens afspraak ontvangen, goed en snel

Heel makkelijk te bestellen en snel in huis.

Zie boven

Prima zeer tevreden

Goeie en betaalbare verf.

Perfecte services!!

Excellente klantenservice en topservice!

Vragen worden snel en vakkundig beantwoord.

De transporteur had mijn pakket beschadigd en daarom niet geleverd. 1 mail en alles was meteen geregeld. Super.

Goed overzicht om te bestellen met een goede prijs

Goede keuze mogelijkheid, met een goede prijs. Helaas werd er gezegd voor 23.59 besteld, morgen in huis, maar duurde 3 dagen. Dat zal aan de vervoerder liggen, denk ik.

Op tijd geleverd en.prijs kwaliteit heel.goed

Zeer snelle.levering prijs kwaliteit heel goed

Een bestelling geplaatst vorige week. De volgende dag al geleverd en ook goede aanbiedingen op de website.

Snel geleverd.

Goede kwaliteit. Snel geleverd.

Vlotte levering en kleur zoals verwacht

Alles prima, alleen jammer dat er na bestelling nog een naheffing komt voor een donkerder mengkleur. Dit had gelijk goed kunnen gaan en valt dan ineens bijna 20 euro duurder uit.

Super snelle levering.

Goed verpakt en snel in huis super gewoon.

Wederom tevreden!

Altijd goed

Altijd keurig bezorgd

Goed en vriendelijk

Duidelijke website en supersnelle levering

Je kunt heel overzichtelijk je verf uitzoeken op kleur, bestellen en het wordt supersnel en keurig verpakt geleverd.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo