Je kunt goed kiezen wat je wil voor een goede prijs. Is snel in huis.

Snelle goede levering

Ik heb een potje vernis besteld. Deze kwam netjes op tijd binnen.

Goed contact!

Levering niet binnen afgesproken levertijd, bleek bij navraag opeens iets toch niet op voorraad te zijn geweest. Eenmaal binnen bleek er ook wat te ontbreken. Hier over contact opgezocht en heel netjes opgelost. Los van de vertraging super service en top producten uiteraard. Daarmee toch 5 sterren!

Prima service en snelle levering.

Snelle levering goed product

Heel snel geleverd wat besteld was.

Kwaliteit spullen

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering , prijs is ongekend laag

Vaak besteld en altijd prima kwaliteit en service. Zo nu ook wat ik heb besteld keurig geleverd.

behang levering

Levering is prima, na reactie heeft verfonline besloten een credit nota te sturen een teken van goede cervice.

Goede website en prima product

Kreeg p.o de verkeerde verf opgestuurd maar dit werd prima voor ons opgelost.

Heel tevreden

Bezorgd optijd

Prima geregeld

Nazorg is uitstekend

Ik had een pot verf besteld. Tijdens het transport was deze beschadigd, pot verf was opengegaan. Contact opgenomen met de leverancier en deze heeft dat uitstekend opgelost door een nieuwe pot op te sturen. Waarvoor dank!

Snelle communicatie, erg prettig!

Lekkende 10 ltr emmer verf zonder problemen vervangen

uitstekend en klant vriendelijk

Matig

Levering is rampzalig

Ik zou mijn artikelen op vrijdag ontvangen. Ik volgde de koerier via track & trace en stond voor mijn deur te wachten. Plots kreeg ik een bericht dat de levering niet kon plaatsvinden omdat er zogezegd niemand thuis was, terwijl ik letterlijk voor de deur stond. Hierdoor ben ik een volledig weekend kwijtgeraakt en heb ik mijn schilderwerken niet kunnen uitvoeren. Een bijzonder teleurstellende ervaring. Dit is een les voor de toekomst

Top, snel geleverd en top communicatie als er iets niet klopt,

Leveren sinds kort al mijn verf en waar gewerkt wordt gaat ook wel eens iets fout. Snelle communicatie, fout binnen 24 uur gecorrigeerd & geleverd. Topteam en fijn bedrijf.

Gouden verf is erg lelijk. Mosterd kleur zonder glans

Teleurstellend.

Ruim assortiment, goede prijs en de volgende dag in huis

Ik kocht vliesbehang inclusief lijm. Kwaliteit is prima en wordt netjes verpakt verzonden en de volgende dag in huis.

Perfect! Snel geleverd, kwaliteitsspullen. Helemaal goed!

Niet op aan te merken. Razendsnel geleverd en keurig bezorgd!

Goede verf, snel geleverd

Goede verf, snel geleverd

Positieve ervaring

Grote keuze, competitieve prijzen, vlotte bestelling, zeer goed ingepakt netjes op tijd geleverd.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo