Te late leverin
Op maandag bestelde ik verf. Zoals op de website vermeld, zou ik het de volgende dag kunnen verwachten, mits op voorraad. Er werd nergens vermeld dat er iets niet op voorraad was.
Op vrijdagochtend belde ik dat ik nog geen verzendbevestiging had ontvangen. Het zou dinsdag geleverd hadden moeten worden.
Wel vervelend, want de schilder zou graag beginnen. Volgens de medewerker was het pakket met de post mee en stond het in de planning om die dag tussen 17.00 en in de avond geleverd te worden.
Dat was fijn, dan hoefde ik geen andere verf te regelen voor zaterdag.
Echter kwam er om 17.15 een mail dat het pakket nu pas werd verzonden en maandag, na het weekend werd geleverd.
Ik stuurde een mail. Wat raar, als eerst gezegd wordt dat het pakket al onderweg is, terwijl dat niet zo is. Het lag toch echt aan de post, wat natuurlijk niet kan als zij het pakket nog niet hebben ontvangen.
Hier liep dus van alles in de soep wat betreft verfwerk. De schilder moest wederom verzet worden. Gelukkig kon ik de verf ook ergens anders krijgen.
Het geld had ik wel snel retour. Er kwam ook excuses, omdat het pakket vertraging op had gelopen. Beter excuses lijkt mij omdat er zelf een fout gemaakt was en het 7 dagen te laat werd geleverd.
Voor mij zeker geen verf aankopen meer hier.