Je kunt goed kiezen wat je wil voor een goede prijs. Is snel in huis.
Snelle goede levering
Ik heb een potje vernis besteld. Deze kwam netjes op tijd binnen.
Levering niet binnen afgesproken levertijd, bleek bij navraag opeens iets toch niet op voorraad te zijn geweest. Eenmaal binnen bleek er ook wat te ontbreken. Hier over contact opgezocht en heel netjes opgelost. Los van de vertraging super service en top producten uiteraard. Daarmee toch 5 sterren!
Prima service en snelle levering.
Snelle levering goed product
Heel snel geleverd wat besteld was.
Kwaliteit spullen
Snelle levering , prijs is ongekend laag
Bedankt voor uw bericht. Wat ontzettend vervelend dat u niet naar tevredenheid bent geholpen bent. Normaal gezien is dit geen enkel probleem en hadden we u graag verder geholpen. We nemen hierover contact met u op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Originele beoordeling
Vaak besteld en altijd prima kwaliteit en service. Zo nu ook wat ik heb besteld keurig geleverd. 1 minpuntje waar ik eerlijk in moet zijn. Wilde nog voor 50 euro verfrollers toevoegen terwijl de bestelling nog niet weg was omdat ik anders 2 keer verzendkosten moest betalen. Zeer kort antwoord dat deden ze nooit en moest gewoon nieuwe order maken. Iets meer flexibiliteit was op z'n plaats. Jullie besturen computersystemen niet andersom Uit coulance aanbevelen ja En een voldoende omdat het altijd goed was. Theoretisch nu voor mij onvoldoende
Levering is prima, na reactie heeft verfonline besloten een credit nota te sturen een teken van goede cervice.
Bedankt voor uw bericht. We nemen graag contact met u op om te kijken voor een oplossing. U hoort zo snel mogelijk van ons. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Originele beoordeling
Levering is prima, maar product word nu gebruikt als teken papier voor de kids
Kreeg p.o de verkeerde verf opgestuurd maar dit werd prima voor ons opgelost.
Bezorgd optijd
Prima geregeld
Ik had een pot verf besteld. Tijdens het transport was deze beschadigd, pot verf was opengegaan. Contact opgenomen met de leverancier en deze heeft dat uitstekend opgelost door een nieuwe pot op te sturen. Waarvoor dank!
Snelle communicatie, erg prettig!
uitstekend en klant vriendelijk
Bedankt voor uw bericht. Helaas is uw bericht wat verwarrend voor ons gezien wij geen fysieke winkels hebben en enkel bestellingen via de post versturen. Ophalen is dus helemaal geen optie. Gaat dit wellicht om een bestelling bij een andere winkel? Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Originele beoordeling
Op de website stond dat ik de verf na 3 uur kon ophalen in de winkel, bleek helaas niet zo te zijn. Waardoor we pas maandag de verf op konden halen, gelukkig konden we toen wel kiezen voor een postnl punt. Anders hadden we er speciaal voor moeten rijden.
Ik zou mijn artikelen op vrijdag ontvangen. Ik volgde de koerier via track & trace en stond voor mijn deur te wachten. Plots kreeg ik een bericht dat de levering niet kon plaatsvinden omdat er zogezegd niemand thuis was, terwijl ik letterlijk voor de deur stond. Hierdoor ben ik een volledig weekend kwijtgeraakt en heb ik mijn schilderwerken niet kunnen uitvoeren. Een bijzonder teleurstellende ervaring. Dit is een les voor de toekomst
Bedankt voor uw bericht. Onze welgemeende excuses dat uw bestelling later is geleverd en u hierdoor uw werkzaamheden heeft moeten uitstellen. Graag nemen wij hierover contact met u op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Leveren sinds kort al mijn verf en waar gewerkt wordt gaat ook wel eens iets fout. Snelle communicatie, fout binnen 24 uur gecorrigeerd & geleverd. Topteam en fijn bedrijf.
Teleurstellend.
Goedemiddag, Graag nemen wij contact met u op, waarom u onze service of onze producten teleurstellend vond en kijken wij graag samen met u naar een passende oplossing. Team Verfonline-xl
Ik kocht vliesbehang inclusief lijm. Kwaliteit is prima en wordt netjes verpakt verzonden en de volgende dag in huis.
Niet op aan te merken. Razendsnel geleverd en keurig bezorgd!
Goede verf, snel geleverd
Grote keuze, competitieve prijzen, vlotte bestelling, zeer goed ingepakt netjes op tijd geleverd.