Mooi product en goede bezorging

Goeie verf Duidelijke website Snelle bezorging

Top geregeld in een dag

Betrouwbaar en accuraat

Bestelling en retourlevering werden snel en accuraat uitgevoerd. Kwaliteit van verf en verpakking waren prima. Prijs was concurrerend.

Prima geregeld!

Bestelling eenvoudig te plaatsen, prijs goed en snelle levering

Prima verf. Goede service

Goede service, verf is prima, en mooi op tijd geleverd.

Prima op tijd geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Keurige levering en goede prijs.

Goede website en zeer redelijke prijzen. Correcte levering.

Goed, snel en voordelig !

Ruime keuze tegen scherpe prijzen. Duidelijke informatie bij de producten en zeer snel geleverd ! Top !

Goede bereiding op service

Goed geleverd Op tijd geleverd Goed verpakt

Levering verliep perfect! Niks op aan te merken, maar een aantal dagen later toen wij nog een bestelling wilde plaatsen bleek dezelfde verf €15 duurder te zijn en weer een paar dagen later zelfs €20!! duurder. Dat maakt dat ik dan niet meer bij jullie bestel.

Zeer goede ervaring

Hier is het echt van toepassing. Vandaag besteld morgen geleverd. En dan de prijs dit is echt een verschil tegen over andere. Blijf zo verder doen.

Snelle service en mooie verf

De muurverf die we hebben besteld hebben we snel ontvangen. Sigma Ral 9010 muurverf staat heel mooi en is makkelijk te verwerven. Moest soms 2 of 3 lagen over gekleurde muren.

Er wordt niet meteen de volgende dag geleverd.

De verf werd netjes verpakt bij ons thuis afgeleverd maar dit gebeurde niet de volgende dag maar 2 dagen later.

Ontbreken bestelde artikelen

Er missen artikelen van mijn bestelling.

geweldig

super snel geleverd

voldoet aan verwachting

Als je de instructies volgt kan het niet mis gaan

alles was goed gegaan. produkt ok

alles was goed gegaan. produkt ok

Snelle en goede service!

Goede verf en een snelle en goede service!

verf

super snel geleverd

Prima!!

Goede kwaliteit, snelle bezorging

Gewoon perfecte service

Zoals het hoort. Netjes op de hoogte gehouden van alles en alles kwam keurig ingepakt en op tijd aan. En dan ook nog eens van die mooie scherpe prijzen! Top!

Goed en snel geleverd.

Verf besteld en de levering was mooi snel.

Mengkleur perfect

Kwaliteits grondverf laten mengen in gewenste kleur van ander merk verf. Perfect.

overzichtelijke site, snel bezorgt

Ik heb al meerdere keren besteld op deze site. telkens een probleemloze ervaring. De scherpe prijs is ook een goed argument

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo