Eerst vlot contact via mail en daarna snelle bezorging, super!

Snelle levering top

Om te bestellen ging heel makkelijk producten zijn goed zeker ga ik hier weer bestellen een zeer tevreden klant

snelle bezorging

Goed bedrijf met goede service

Wat een service super

Sigma trappenlak besteld. Dinsdag de verkeerde ontvangen. Werd netjes en vriendelijk te woord gestaan. Ik dacht oh jee zaterdag hebben we het nodig. De bus is nog niet verstuurd en de goede bus is al binnen. Nog NOOIT meegemaakt super service. Dankjewel.

Vlot bezorgd

Makkelijk bestellen, duidelijke omschrijving.

Perfecte verf

Professionele spullen en zeer goed verpakt en snel geleverd voor een goede prijs

bestelling dagen later

24 uur levering niet gehaald 2 dagen later!

Snelle levering!

Ik heb 4 rollen renovlies behang besteld. Ben erg tevreden met het eind resultaat. Een mooi en goedkoper alternatief voor stucen.

Prima levering

Snelle en goede levering van de bestelde producten

Snelle levering, goede service

De bestelling is snel geleverd, echter was het niet compleet. Dit hadden wij gemeld, en de volgende dag al weer binnen gekregen. Dus zijn wij tevreden met de levering.

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Alles zoals beloofd

Zoals beloofd

Geen hechting op grondverf

Moet echt twee lagen sanbrengen

SUPER

Alles goed geregeld ,en snel bezorgt ,en fantastisch verpakt

Snelle levering en top service

Mooi op tijd!

Snelle levering, goede kwaliteit

De bestelde producten werden vlot geleverd en voldeden precies aan onze verwachtingen.

Supersnelle levering!

Snel geleverd!

Keurige levering

Goed en vlot geleverd en de verf is ook goed

Snel en accuraat

Levering veelste laat

Er stond voor 18u besteld morgen in huis. In werkelijkheid kwam het pas 4 dagen later..

Makkelijk producten uitzoeken met de juiste kleur. Navigeert makkelijk door de site. Verf kwam goed verpakt aan.

Had een klacht, maar is voldoende aandacht aan besteed.

Op naar de toekomst.

Verf niet goed gemengd

Nadat ik de muurverf merk wijzonol (kleur 9001) met het bijgeleverde houtje goed doorgeroerd had, ben ik een muur gaan verven. Op een gegeven moment kreeg ik allemaal grijze puntjes en streepjes in de verflaag welke ik aangebracht had. De verf weer teruggedaan in de emmer en weer gaan roeren. Weer begonnen met verven maar helaas wederom hetzelfde resultaat. (Grijze puntjes en strepen even later zelfs gevolgd met rode strepen.) Muur toch maar afgemaakt met de gedachten dat het misschien na drogen wel mee zal vallen met de grijze puntjes en strepen. Helaas de volgende dag bleken de grijze punten en strepen nog duidelijker zichtbaar. Ben toen maar naar de Gamma gegaan en daar een emmer Histor muurverf gekocht. Welke wel goed was gemengd en geschud. Conclusie de aangekochte verf bij Verfonline XL was een miskoop, € 45 weggegooid geld door naar mijn mening niet goed mengen en schudden. Helaas kan ik de verf niet retour zenden omdat deze op kleur gemaakt zou zijn. Nadat ik een negatieve score had gegeven, werd er door Verfonline.xl telefonisch contact met mij opgenomen. E.e.a. uitgelegd aan een zeer behulpzame Chantal van de klantenservice.. Zij vroeg mij of ik foto's kon opsturen van het product om door een verfspecialist te laten beoordelen. Hetgeen ik ook heb gedaan. Na enige tijd kreeg ik bericht van Verfonline-xl d.m.v. een creditnota en een mail waarin zij hun excuses aanbieden voor de ongemakken. Achteraf is het super goed opgelost door Verfonline-xl en ik zal bij een volgende klus mijn verf zeker bij Verfonline-xl bestellen want zij leveren tegen zeer scherpe prijzen en (normaal) een heel goed product. Bedankt voor de goede service.

Lang gewacht

Ik heb er ruim 2 weken op moeten wachten