Vlotte, snelle service

Besteld en snel ontvangen. Handig te bestellen en te betalen, vlotte levering. Mij zie je (online) nog terug! :-)

Wij hebben verf besteld en het werd snel geleverd. Fijne website. Netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar.

Meer dan twee weken gewacht op mijn bestelling

Ik had Wijzonol muurverf besteld; op de website stond levertijd 1 dag voor een goede prijs. Bestelling geplaatst, en na een week radiostilte maar de klantenservice gebeld om te horen dat de leverancier gesloten was geweest en het dus nog niet besteld was. De verf zou later die week alsnog geleverd worden. Wel kon ik de rest van mijn bestelling laten leveren, dit ontving ik keurig 2 dagen later. Uiteindelijk ontving ik 9 dagen later ook de muurverf, na meer dan 2 weken te hebben gewacht, zonder ook maar iets te hebben vernomen (buiten de keer dat ik zelf had opgebeld).

prijs kwaliteit goed

Service uitstekend

Prima verpakt - keurig geleverd

Top. Vandaag gaat de eerste emmer open. Ik ben benieuwd !!

Slecht

Bij mijn bestelling , emmer behang lijm ontploft in de verpakking En geen spatel bij mijn bestelling geleverd , een lekker begin

Zeer correcte na service, top!

Vlotte en duidelijke communicatie.

Buitengewoon goede en snelle service!

Snelle en goede levering. Jammer dat de bezorgdienst de doos, inclusief 5 liter latex, op zijn kop heeft afgeleverd. Ondanks dat er op de doos vermeld staat, deze zijde boven. Gelukkig was de emmer heel goed dicht getaped!!

Vlug makkelijke site en zeer snelle levering

Vlug makkelijke site en zeer snelle levering tegen een redelijke prijs.

Slecht

Slecht jullie zeggen is brievenbus post maar wordt bezorgd bij een post nl punt En daar ligt het nog bedankt

Dit product van Sikkens strijkt perfect uit.

perfecte service

makkelijk te bestellen, beste prijs. volgende dag ontvangen

Snelle levering tegen goede prijs

Snelle levering tegen een goede prijs van een verfsoort die lang niet overal te krijg is.

Snelle bezorging

Perfect snel en goed

Goeie kwaliteit, snelle levering!!

Al na 1 of 2 dagen thuis geleverd! Top ! Zeker een aanrader voor wie een snelle levering wilt hebben ! Prijs is heel goed !!

Gewoon goed!!

Vlotte levering

Duidelijke website, goede prijs en snelle levering

goede en snelle levering, jammer dat de verfemmer lekte in de doos.

Snel en netjes verzonden.

Super tevreden alles was netje verpakt. Producten doen wat ze moeten doen. En verzending was erg snel. Ga hier vaker bestellen.

Pirma bedrijf

Ik had een emmer van sigma 9010 besteld via de post, maar daarvan was de onderzijde geheel gescheurd, ik heb contact opgenomen met Chantal . en ze hebben via de post een nieuwe emmer vertuurd pirma service. Top bedankt

Snelle levering en kwalitatief goede verf

Sikkens alphatex iq mat gekocht. Super muurverf voor nieuwe plafonds van gipsvezelplaten. Dekt bij de eerste keer al heel goed. Mooi mat. Het is eigenlijk een buiten muurverf, maar doordat deze elastischer is, vangt deze muurverf eventuele haarscheurtjes op.

Uiteindelijk goed

2 kapotte emmers verf ontvangen. Na 1 telefoontje, prima oplossing. Versneld transport met PostNL zodat ik alsnog kon beginnen.

Goed snel

Levering was netjes verpakt. Snel geleverd

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo