Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Makkelijk en een goede prijs. En eenvoudig te bestellen en snel geleverd.
Bedankt voor uw bericht en positieve review. We zijn erg blij met uw tevredenheid betreft onze prijzen en de snelle levering van uw bestelling. Hopelijk tot een volgende keer! Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Zaken worden netjes afgeleverd. Je krijgt wat je vraagt voor een heel goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Bedankt voor review en positieve bericht. We zijn heel erg blij dat u zo te spreken bent over onze service en de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten. Wat fijn dat uw bestelling snel en in goede orde is bezorgd. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Zeer snel vezonden en bezorgd en concurrende prijzen , echt een aanrader
Bedankt voor positieve review. Wat fijn te horen dat uw bestelling zo snel is geleverd en u tevreden bent over de scherpe prijzen van onze website. We zijn blij dat u ons aan wilt raden bij uw kennissen en/of familie. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Mijn ervaring was goed en snel
Bedankt voor review en positieve bericht. We zijn blij dat uw bestelling snel en in goede orde is bezorgd. We hopen dat u hierdoor nog vaker bij ons gaat bestellen. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Ze had beloofd binnen 3 dagen en dat klopte.
Bedankt voor positieve bericht. We zijn blij dat uw bestelling op de aangegeven leverdatum is bezorgd. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Prima producten, geleverd op de afgesproken datum
Bedankt voor review. We zijn heel erg blij dat u zo te spreken bent over onze producten de snelle levering van uw bestelling. We hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Gewoon goed
Bedankt voor uw bericht en positieve review. We zijn erg blij dat u tevreden bent over uw bestelling en onze service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
De artikelen zijn snel en goed geleverd. Alleen is het tegenwoordig belachelijk hoe artikelen verpakt worden. 2 artikelen in een overmatig grote doos opgevuld met overbodig vulmateriaal.
Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en bedankt voor het achterlaten van een review. Onze excuses dat er producten in een te grote doos zijn geleverd. We pakken dit direct op met ons magazijn. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
makkelijke side om te bestellen, snel thuis goed verpakt. Goede prijs.
Heel erg bedankt voor uw bericht en het achterlaten van een positief bericht. We zijn blij dat u op onze site snel heeft kunnen vinden waar u naar zocht en uw bestelling vervolgens in goede orde is geleverd. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Nette snelle levering....klantenservice goed bereikbaar en snel geantwoord bij vragen.
Bedankt voor uw positieve bericht en review. We zijn erg blij te horen dat u zo tevreden bent over uw bestelling en de medewerking van onze klantenservice. We zijn blij u naar tevredenheid te hebben geholpen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
De bestelling was op woensdag voor 12 uur gedaan en werd vrijdag geleverd. Op zich geen probleem, alleen is het valse informatie.
Bedankt voor uw reactie. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Wij hebben uw bestelling op 5 januari nog verzonden, wegens de drukte bij de vervoerder is uw bestelling helaas later dan verwacht bezorgd. We begrijpen dat dit niet uw verwachting is, waarvoor onze welgemeende excuses. Mocht u nog eens bestellen dan gaan we ervan uit u beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
top
Bedankt voor uw review en positieve reactie. Fijn te horen dat we u tevreden bent over onze snelle levering en dat uw bestelling in goede orde is aangekomen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Prima en snel geleverd, het kon niet beter
Redelijke prijs en snelle verzending. Wat wil je nog meer?
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en prijzen. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Snel geleverd en met zorg verpakt
Mooi product, mooie prijs, snelle aflevering
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat we u tevreden bent over onze snelle levering. We zijn blij dat uw ervaring met onze product(en), prijzen en webshop goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
snelle levering, alleen was het deksel van verfpot niet zo goed afgetaped waardoor er wel wat verf uitgelopen was.
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat we uw bestelling snel hebben kunnen leveren. We nemen graag even contact met u op. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
levering vlot goede prijs kwaliteit
Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. We vinden het prettig dat uw ervaring met onze prijs/kwaliteitverhouding en webshop goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Zeer goede kwaliteit van het bestelde materiaal. Snelle levering
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. We zijn blij dat uw ervaring met onze service en kwaliteit van de producten goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goed product
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en product(en). Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Goede feedback en informatie , snelle levering en de kwaliteitsproducten tegen een mooie prijs.
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u ons advies als goed heeft ervaren. We zijn blij dat u tevreden bent over onze snelle levering en uw ervaring met onze prijs/kwaliteitverhouding goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Door een foutje was verkeerde kleur geleverd, kan altijd gebeuren maar de. Omheinde dag al het juiste product in huis. Elke reactie vriendelijk en snel. Top service zouden velen een voorbeeld aan kunnen nemen!!
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen en we samen naar een passende oplossing hebben gezocht. We zijn blij dat uw ervaring met onze service goed is. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Had vorige week donderdag besteld en was al vrijdag binnen dat was lekker. Helaas ontbrak er 10 liter lijm. Twee besteld 1 binnen. Meteen gebeld en ze zou meteen opsturen en zou maandag binnen zijn. Hoogstens dinsdag. Helaas kwam het gister pas. Moest extra verf nu kopen wat stuk duurder was en zit nog met zeker vijf liter lijm extra nu. Scannen moet morge. Klaar zijn. Denk dat ik nu zo’n 8 liter overhoud wat beetje zonde is. Hopelijk vlgnde x beter. GreetZ Bernd-Guido Gerrits.
Vervelend te horen dat uw ervaring met onze levering niet helemaal goed is. Helaas kunnen de vervoerders er zelf voor kiezen om in grote bestellingen het een de ene dag te leveren en het andere de andere of latere dag. Natuurlijk is dit uiterst vervelend als u het dringend nodig heeft. We nemen graag even contact met u op. Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL
Bestelde emmer verf op kleur. Goed verpakt en tijdig geleverd
Bedankt voor uw positieve review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Verfonline-XL