Topkwaliteit met perfecte service.

Topkwaliteit met perfecte service

Super snelle levering en service

Goed en snel geleverd

Snelle levering van kwaliteitsproducten voor een prima prijs.

Zie boven

zeer goed en snelle service

De producten waren (in de kerstperiode) geleverd zoals afgesproken. In blik bleek niet op kleur te zijn gemengd, na een prettig contact met de medewerker werd deze als nog snel geleverd. Snel, goed en prettig.

top

snel geleverd top spul

super geregeld

snelle levering perfect ingepakt en nu verwerkt

Snel

Snelle en correcte levering.

Jullie zijn snel en goeie verf

Snelle service goeie verf

Snel en prima prijs, goede materialen, top

Beschadigd ontvangen maar opgelost

Beste allen, De emmer Plak-Plak kwam beschadigd binnen. Was ook verpakt in alleen een kartonnen doos. Eerst dacht ik een beetje, uiteindelijk zat er een gigantische scheur in de bodem. Waarschijnlijk te wijten aan het transport echter iets zorgvuldiger verpakken zou ook enorm schelen. Echter door VerfOnline XL is deze melding zeer goed opgepakt en er zal ons een nieuwe emmer worden toegezonden. Derhalve verdiende deze review een update.

prima snel geregeld

prima snel geregeld

100% tevreden

100% tevreden. goed advies en zeer snelle levering. Ik ben zeker een terugkerende klant.

Snel geleverd, goede producten!

Lijm en renovlies besteld. De lijm zit dubbel verpakt en dat is maar goed ook want de bezorgers gaan er niet voorzichtig mee om. Twee emmers waren stuk maar omdat het dubbel verpakt was is er niets verloren gegaan. Het renovlies is van prima kwaliteit en het zit mooi strak op de muur. Wees niet te zuinig met de kant en klare lijm.

Snel geleverd en zeer goed verpakt

Snel geleverd en zeer goed verpakt. Zeer tevreden. Goede prijs.

Gewoon top geregeld.

Prima verpakt en vlot bezorgd.

Goede ervaringen

Perfect verpakt, mooi op tijd geleverd en goed op kleur. En dan natuurlijk de concurrerende prijzen!

Snel geleverd en goed geprijsd!

Prima bevallen

perfect

zeer snel gelevert.

uitstekende service

Steeds correcte en snelle levering aan zeer goede prijs

Veel keus uit goede producten en snel geleverd

Een positieve ervaring, goede site met duidelijke toelichting bij het product. Mooi op tijd geleverd en goed verpakt.

Super snelle levering

Prima prijzen en super snelle levering, weer voor een 2e keer besteld.

Helder overzicht van het assortiment. Toen ik belde met een vraag over het product fijn te woord gestaan met deskundig advies.

Snel en goed

Snelle levering Goede duidelijk site Mooie prijzen